Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • mabloempje

    Sterkte! Oké dat klinkt zo... Uuuh... Formeel! Dus veel geluk en ik begrijp je wel dus nog een X veel sterkt (weer zo formeel:))

    1 decennium geleden
  • Flutterguy

    Awwwhhh :( Heel veel sterkte. Ik heb niet zo'n lang bericht of zo, vooral omdat ik niet weet hoe ik mensen moet troosten, maar je weet dat ik er voor je ben :)

    1 decennium geleden
  • Aelin98

    Jammer dat je niet verdergaat, maar ik begrijp het wel hoor.
    Ik hoop dat alles weer goed komt en dat je zo snel mogelijk weer gelukkig bent.
    Ik hoop dat je weet dat we je steunen en dat je altijd met mij mag praten.
    Veel sterkte meid!

    1 decennium geleden
  • Mundane

    Awh, ik vind het allemaal zo vervelend voor je, ik weet hoe het voelt om gepest te worden, en het is gewoon een van de ergste dingen die je kan gebeuren. Pf, ik begrijp dat je het druk hebt hoor, ik zit nu in 5VWO en ik ga helemaal dood door alle toetsen en opdrachten die ze op ons gooien. Zelfs mijn vakantie voelde als een soort schoolweek, dankzij mijn geweldige *kuch kuch* IB Engels lerares. Ik ben ook wel een beetje een perfectionist, dus het ligt ook wel aan mij, but well :'). En nieuwe klassen, altijd vervelend D; Ik heb hem afgelopen jaar ook aardig daardoor gestrest aan het begin van het schooljaar, maar dit jaar zijn de klassen bij ons grotendeels hetzelfde gebleven, thank god. Als je erover wilt praten met mij weet je dat dat altijd kan hè? En ook als je het niet wilt, geen probleem <3
    Jammer dat je dit verhaal op pauze zet/stopt, maar ik snap het volkomen hoor! School is ook belangrijk en jijzelf bent sowieso veel belangrijker dan een fanfiction op Quizlet. Love you honey! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen