Ik leef nog! Nog steeds de intentie dit af te maken. Het spijt me dat het wéér maar eens zo lang moest duren (nee, écht, ik vind het jammer dat ik niet meer zo in de quizlet wereld was de laatst tijd). Maar. Examens. Werk. Beslissingen nemen. (En ik werd absoluut niet verliefd. NEE. Zeker niet op een homo. Ik zou het niet durven!)
Anyhow, een nieuw deeltje, voor diegenen die nog weten waarover dit gaat en dergelijke (:

“Het is niet dat besmetten niet meer mogen vrijen. Ze moeten alleen uiterst voorzichtig zijn.” Hij trok zijn wenkbrauw omhoog en zijn mond ging lichtjes open. Ik wist dat hij wachtte. “Ik wilde je niet ontzeggen waarnaar je verlangde en ik wilde niet dat je zou denken dat het maar eenmalig was geweest en dat ik je niet meer op die manier wou.” Dat kwam het best in de buurt met wat ik innerlijk voelde. “En ik kon het niet aan jou pijn te doen.”

Iets brak in mij. Was dat het al die tijd geweest? Had ik angst gehad niet langer te voldoen en Bill te verliezen? Wat het precies was kon ik niet precies onder woorden brengen. Het was allemaal zo veel en dat terwijl de lijdensweg nog lang was. Ik kon amper nadenken. Bill’s lange slanke lichaam stond op en ik moest onmiddellijk een stuk omhoog kijken om zijn gezichtsuitdrukking te kunnen zien. Hij kwam naast me zitten, maar liet voldoende afstand tussen onze lichamen. Het was nog te vroeg om onze luchtbellen met elkaar te laten versmelten. Als er daar nog kans op was. “Ik ben nu ook gekwetst. Je had het toen evengoed kunnen vertellen.” Zijn stem deed pijn aan mijn oren. Gewoon de manier waarop hij de woorden uitsprak, alsof hij iets alledaags meedeelde. Ik wist wel dat hij de graad waarin hij gekwetst was probeerde te verdoezelen. “Ik had het liever niet moeten doen.” “Het is jouw schuld niet, Chaya.” Hij legde zijn hand op mijn knie. Ik wist niet of ik die moest wegduwen of vastnemen dus deed ik maar niks. Zachtjes wreef hij over mijn knie. Hij voelde aan dat wat hij deed nog net mocht op dit moment. “Aids is niet te genezen, Bill. Ik ga er sowieso dood aan. Ik kan niet toestaan dat je me ziet sterven en dan ongelukkig wordt.” Bij het uitspreken van deze harde woorden verviel de barrière. De tranen mochten hun gang gaan. Een voor een spatten ze op mij, maar ook op Bill’s hand. Hij trok zijn hand niet weg, alleen werden zijn bruine kijkers indien mogelijk nog doffer. Hij begon met me mee te huilen.
Een stilte werd hoorbaar tussen ons. Zo bleven we een tijdlang zitten zonder ons te verroeren, verzonken in eigen gedachten en gissend naar die van elkaar. Een hevige regenbui was een tijdlang het enige wat we hoorden, samen met kleine bolletjes hagel die met hoge snelheid tegen het raam tikten. Na lang aarzelen nam ik zijn hand vast. Zoals altijd waren zijn handen warm en zacht, wat zo vertrouwd aanvoelde. Ik wist niet of ik verwachtte dat Bill antwoordde of niet. Ik meende dat ik hem niet wou zien meelijden met mij. Mijn geestelijke kwellingen waren al genoeg om mee om te gaan en ik zou het niet toestaan moest hij met mij mee in de afgrond vallen. Het feit was dat ik Bill al gebroken had.

Reageer (7)

  • darksunside

    dit is zo zielig
    voor ze alle bei
    je leeft weer
    zeg ik terwijl het ook alweer en tijd geleden is dat dit geactiveerd is:X

    snel verder(flower)

    1 decennium geleden
  • MissHumanoid

    ooooh het laatste hoofstuk van de story :o nu ga ik zoals de rest geduldig moeten afwachten xp het is echt mooi geschreven en ik kijk vol spanning uit naar het volgende hoofdstuk! (flower)

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Het is echt zielig, maar het is al goed dat hij er is voor haar, dat hij bij haar is..

    Snel verder bitte! <3

    1 decennium geleden
  • BRAINWITCH

    Dit is zo zielig en echt ontzettend mooi beschreven.
    Ik hoop dat je weer wat vaker op Q komt, maar begrijp het wel als je het druk hebt met andere dingen! ;D
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Heel erg mooi geschreven weer! Echt, ik hou van je schrijfstijl.
    Ik word helemaal meegenomen in je verhaal, in de emoties.
    Ik vind het wel ontzettend sneu, voor beiden, maar ik hoop dat ze er samen uit komen (:

    Hoe gaat het nou met jou? Gaat het wel weer goed? (Tenminste, ik neem aan dat verliefd worden op iemand, waarvan het niet wederzijds is, niet fijn is om het zo te zeggen)
    Hoe zijn je examens gegaan?

    Ga je snel verder <3?
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen