Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • ElsaSherlock

    't zou niet moge, maar rokende harry lijkt me so hot!

    1 decennium geleden
  • FearlessFire

    als ze een trekje neemt spring ik van een brug.

    1 decennium geleden
  • ManonMaeter

    I love your story!

    1 decennium geleden
  • Oleada

    Haha wow, volgens mij was dat mijn langste reactie ooit ... oeps! xD

    1 decennium geleden
  • Oleada

    Je vraagt een lange reactie? Een lange reactie kun je krijgen ... Alleen omdat jij het bent en omdat dit een awesome lang hoofdstuk is. Ik waarschuw je wel: mijn reactie zal niet 1704 woorden lang zijn en of er enige logica in zal zitten kan ik je ook niet beloven (:
    Ik dacht echt even: Niall wat een held ... but no, dan staat die gefrustreerde-onbegrijpbare-sadistische krullebol daar weer. Niet dat ik het zo erg vond. Op één of andere manier zorgt hij wel voor spanning in het verhaal, waardoor ik gefrustreerd wordt en geïnspireerd wordt tot het schrijven van een onzinnig lange reactie!
    En eigenlijk gaat deze reactie neerkomen op wat ik in elke reactie zeg. IK WIL HARRY PIJN DOEN ... en HARD! Alhoewel hij haar nog niet heeft pijn gedaan ... Wat me best wel verbaasd ... Toch vindt de kleine sadist diep in mij dat Harry gemarteld moet worden. Ik wil me gerust kandidaat stellen :Y)
    Je moest eens weten wat ik allemaal met hem zou willen doen. Maar ik spaar die ideeën voor een volgende reactie ... Dan ben jij lekker benieuwd en ga je verder schrijven. Muwhaha pure chantage (x

    Roken is slecht voor je, drugs nog slechter! Ik zou nu één of andere lange slaap opwekkende preek kunnen geven OF ik kan gewoon zeggen dat ze van die verdomde joint moet trekken, want ik ben benieuwd wat Harry - en waarschijnlijk ook de andere jongens - met haar van plan zijn. Dit lijkt in tegenstrijd met dat ik Bad Harry haat, maar dat feit negeer je beter even..

    Vind je mijn reactie al lang genoeg? Want ik kan nog wel even door gaan hoor ...

    Wat bedoel je met voorlopig de laatste :8 Ik kijk je nu heel streng en serieus aan en smeek om verduidelijking, want waag het niet om te stoppen met dit verhaal ofso ... Als dit het geval is, dan zal ik maatregelen moeten treffen, en deze zul je niet aangenaam vinden. Ik kan je zeggen dat het met iets scherp en met iemand met bruine wilde krullerige haren en groenige ogen te maken heeft. En bij dit laatste niet de vrolijke versie die zingend over het podium huppelt, maar diegene die mensen met de eerste letter van zijn naam kenmerkt ... Begrepen?

    Snel verder, x

    PS. Kan mijn lange reactie niet voor 2 gelden ... dan heb je er 7 ... schrijf verder please (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen