Foto bij •O11•

Hi (:
Ik wil even wat uitleg geven over dit verhaal en het kost een aantal zinnen.

Summer Haze is een verhaal wat ik echt perfect wil hebben. Ik wil dat het geen flop wordt, er nauwelijks spelfouten in staan en dat ik het helemaal af kan maken, ondanks het een lang verhaal wordt.
Daarom kost het wat meer tijd om een hoofdstuk te schrijven. Het moet met zorgvuldigheid en ik weet nou eenmaal van mezelf dat dat niet een van mijn sterkste punten is.
Verder heb ik het nog steeds druk met school, ondanks dat mijn proefwerkweek voorbij is. Ik heb er nog een te gaan. En dinsdag mijn herkansing wiskunde die ik helemaal ga verknallen. Denk ik. Zucht.

Nouja. Heel veel leesplezier. Xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Smeerkaas

    Ah meissie, het zal wel lukken =)
    En ik snap je wel, het is jouw verhaal en zeker als het geen fanfic is, is het mss wel nog belangrijker. Veel succes alleszins!
    Dat ze Ian meeneemt ofzo en zorgt dat hij leuke ouders krijgt, zo een schatje ^^
    Mmm, straks vermoordt ze Steve nog... oeh ik dacht serieus dat ze eventjes plannetjes aan het maken was, maar ik heb een paar woorden door elkaar geslaan denk ik :P

    1 decennium geleden
  • MuffinLotte

    Hihi geweldig An C:

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    omg

    Maar Holly en Tinsley en Nicole moeten wel mee natuurlijk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen