Foto bij tweet TWENTY-ONE

Ben ik weer.. gheghe.. Mag ik a.u.b. een paar reacties. Ik krijg het gevoel alsof niemand het leuk vind dat ik nu schrijf..
Owh en het is eigenlijk weer een flut stukje. Er moet nog wat tijd komen tussen de ontmoeting met One Direction. Maar ik beloof jullie dat ze binnen 3/4 hoofdstukjes elkaar zullen ontmoeten.

Melissa keek me even aan en toen weer terug naar de vrouw waarmee ze in gesprek was. Maar toen ze mijn gezichtsuitdrukking zag keek ze geschrokken weer naar mij. "Melis... We moeten NU gaan!" Zei ik en zonder dat we de vrouw achter de balie nog gedag konden zeggen trok Melissa me aan mijn arm mee naar het trappenhuis. We renden als twee gestoorde gekken de trappen op en toen we bij de derde verdieping waren renden we naar de trap. Net toen we voor de lift stonden gingen de deuren van de lift open en kwam Vincent daar uit. "Vincent! Er zit een camera in die lift! Ze hebben je vast gezien!" Zeg ik in paniek tegen hem. "Fleur! Ga eerst even afkoelen. Ik heb die camera besmeerd met chocopasta. Chocopasta is niet doorzichtig dus konden ze me niet zien.". Ik liet het even tot me doordringen en barstte daarna in lachen uit. Melissa lachte net zo hard mee terwijl Vincent er een beetje grinnikend bij stond. "Serieus? Chocopasta? Hoe kom je daar op?" Zei ik nog half hikkend van het lachen. "Gewoon zomaar. De chocopasta die ik nog in mijn kamer had staan was over de datum maar ik vond het zonde om hem weg te gooien en dacht dat ik het nog wel is voor iets kon gebruiken.". Ik liep de lift in en pakte mijn mobiel om een foto te maken van de camera die onder de chocopasta zat. "haha. Die ga ik zo meteen op twitter ." Zei ik opgewonden. Vincent, Melissa en ik liepen terug naar onze hotelkamer. Vincent gooide de matras voor de tv en liet zich erop vallen. Melissa en ik ploften op de bank. Melissa zette de tv aan en ik zette de foto van de camera op twitter. 'Never thought that I would see this" Tweette ik met het plaatje. Ik schoof mijn mobiel weer terug in mijn broekzak een keek naar wat Melissa en Vincent aan het kijken waren. "Jongens dit is saai. Zullen we wat anders doen?" Vroeg ik. Nee een paar seconde stilte sprong Melissa van de bank. "We kunnen Londen een beetje verkennen en daarna misschien ergens eten." Zei ze opgewonden. "Lijkt me een goed plan. Vincent, wat denk jij?""Lijkt me leuk. En ik kan jullie rondleiden aangezien ik Londen ken."

Reageer (2)

  • xanoukmalik

    vind het best fijn hoe je schrijft !=)
    gelukkig schrijft nu toch iemand verder anders was alles weg =(

    1 decennium geleden
  • nuzzlenarry

    leukk.
    p.s. ook bijna niemand reageerden bij mij. dus tjaa..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen