stresss stresssss stressss heel veel stressss.
Of nou ja gister dan. Of op woensdag en ik schrijf dit op donderdag. Naar Münster met school voor Duits. Ik heb deze week- de laatste week voor de kerstvakantie (Kerstvakantie!!!!!) -intermezzo. een soort projectweek. Thema week weet ik veel. Dit intermezzo staat in teken van (stres! nee grapje) talen. Maandag franse dag Dinsdag nederlandse dag Woensdag duits dag Donderdag engels dag. Vrijdag kerst viering. Nou goed ik haat Duits. Als ik ooit mag kiezen tussen Duits en Frans voor vakken pakket of zo dan kies ik gehijd Frans, Maar de taal is nog niet het grootste probleem mijn leraar is hét probleem. Hij weet gewoon niet wat te veel is! De toetsen komen echt super snel achter elkaar en we moeten heel veel leren en nu met dit "project" doet hij er nog een schepje boven op. We zijn met een aantal tweedeklassers naar Münster gegaan. In Münster moesten we vijf kerstmarkten bezoeken en een boekje met opdrachten in vullen.
probleem 1. vragen waren raar en ingewikkeld
2. niemand had zin
3. we wisten niet waar we heen moesten want niemand kon kaart lezen
4. ik zat dik in stress want de kans dat we te laat voor mijn dwarsfluit optreden terug zouden komen was heel erg groot.
Het was werkelijk een flut dag enige plus punten waren: in de bus en brood weg geven aan zwervers. Dat laatste raad ik je echt aan want ik word er heel erg blij van om mijn eten weg te geven aan mensen die het echt nodig hebben.
Maar goed. En nu moeten we ook een soort verslag maken voor een toets over Münster en als je dat verslag niet voor vrijdag inlevert dan mag je het niet bij de toets gebruiken en dan krijg je gehijd een onvoldoende. En ik moet dat nú dus gaan doen. Maar dat verlag is niet 1 klein dingetje of zo nee je moet een poster maken vertellen over bezienswaardigheden een nederlands kerst liedje de duitse tekst op zoeken en dat soort Sh*t.... En ik heb natuurlijk absoluut geen huiswerk bui zo vlak voor de kerstvakantie (Kerstvakantieee!!!!) had dat ook niet anders gekund.
Maar goed ik ben nu dus een soort van mijn ergenis en geen zin hier aan het achter laten en dan heel goed aan dat k*t verslag werken. Sorry voor dat schelden voor de mensen die daar niet tegen kunnen. En stress is van wegen een dwarsfluit optreden dat ik gister avond had. Toen ik terug kwam bij school moest ik heel snel naar een andere plek toen om op te treden (Nee niet alleen in een groep) dat leverde echt heel veel stress op en dit stomme verslag zit ook tot boven mijn hoofd... Maar goed vet gezellig en ontzettend onduidelijk stukje dit.

Dag.
LiveDepartment

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen