Eeeen we zitten alweer een tijdje opschool. Zwaar hoor. Elke ochtend fietsen lange dagen en weer naar huis fietsen. Ff zitten dan huiswerk doen. Eten. Fluiten. Lezen. En naar bed om om kwart voor zeven weer wakker gemaakt te worden. Mijn dagenlijks routine. En het gaat snel! Ik geloof dat we nu alweer een stuk of vijf weken op school zitten!
Ik ben naar de tweede gegaan en heb een paar nieuwe leraren en duits er bij. Afschuwelijk. Duits. Iek. Gatver. Het is vooral de leraar die zo afschuwelijk is. Meneer Duits gewoon. Das het makkelijkst. De taal is niet echt lastig ik ben wel goed met talen. Maar hij is gewoon af-schu-we-lijk.
Ik haal oké cijfers. Goeie eigenlijk. Ik ga na dit jaar naar Havo hoop ik. Vorig jaar was een eitje. Ik merk nu wel dat we meer havo stof krijgen. En dat is fijn. Ik word weer een beetje uitgedaagt.
Ik zit in de pauze met Smartass en haar vriendin die Animé noem. Heel aardig zijn ze. De pauzes zijn leuk en gezellig. Er is een groepje eerste jaars die paar weken geleden Vrijevogel om een chipsje vroegen. Die gaf ze. Sindsdien komen we niet meer van ze af. Elke pauze komen ze wel ff langs. In het begin was het komisch maar langzamer hand word het echt vervelend. Eentje ging aan mijn neus hangen dat hij de zoon van mijn godsdienst docente was. Ja hoor amehoela. Die godsdienst docente is maximaal 28. Dan zou ze dus 16 zijn geweest als ze hem had gekregen... De volgende dag probeerde er een naast me te komen zitten ik maakte geloof ik een beetje een scherpe opmerking. Toen zijden ze iets van "Badhair day" of zo. En omdat ik mijn haar een tijdje geleden rood het geverfd hebben ze het verrander is "Redhair day" het punt is mijn haar heeft niks te maken met mijn humeur maar goed. Dat zeggen ze dus de hele tijd. Erg irritant. Gelukkig lijkt het minder te worden.
Dat is een beetje mijn school leven op dit moment. Ik maak me zorgen om Vrijevolgel die gelukkig wel gewoon weer de hele tijd met me omgaat. Maar hij thuis situatie is niet helemaal geweldig. Niet dat ze word geslagen. Maar dat ga ik niet helemaal uit de doeken doen want dat is te privé maar aan het begin van de week heeft ze twee dagen in het ziekenhuis gelegen. En ze is een beetje vaag over de reden. Ze zegt dat ze heel duizelig was en het zwart werd voor haar ogen. Wat ik overigens wel geloof. Want donderdag kreeg ze het weer en is ze naar hui gegaan. Maar ik maak me zorgen wáárom het zwart werd voor haar ogen... Maandag ga ik er wat meer over vragen.
Daggggg.
LiveDepartment

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen