Haloooo daar!
Ik ben nu iets meer dan een week thuis en nou ja ik dacht laat ik eens iets over mijn vakantie leven vertellen!
Het begint meestal om half twaalf 's ochtends soms iets eerder. Het eerste wat ik dan doe is twee boterhammen eten met vlokken van de ruiter... Altijd hetzelfde.
Tijdens het eten lees ik een boek. Na het eten lees ik door als ik een heel leuk boek heb of ik pak mijn mobiel of ipad en check whatsapp en instagram en die dingen... Dat duurt wel een tijdje. Daar na vraag ik aan mijn moeder of vader of ik een film mag kijken mag meestal wel. Als ik dat niet vraag dan heb ik iets met Goudlokje af gesproken of met Energie zo zal ik haar maar ff noemen ook een goede vriendin van mij. Meestal houd afspreken zwemmen in. We houden alle drie best wel van zwemmen en we hebben ook alle maal zo'n snorkel bril waar je er echt ridicules in uit ziet. Maar dan komt er tenminste geen water in je neus. Goed als we hebben afgesproken kom ik rond vijfen zessen weer thuis en meestal ga ik dan naar mijn kamer waar ik in mijn zitzak zit te lezen/breien/tekenen. Daar zit ik tot we gaan eten en na het eten kijken we met zijn allen gezellig een film. En dat is dan het einde van de dag. Als ik niet afgesproken heb dan ga ik na de film achter de laptop op www.wattpad.com en ga schrijven op het gezamelijke account van mij en Goudlokje. Dan ga ik naar boven en zit weer in mijn poef en herhaling je weet het zelf nog wel.
Zooo nou dat ik zo ongeveer mijn gemiddelde vakantie dag! Deze vakantie leef ik echt per dag ik weet amper welke dag het is. En het is erg relaxed kan ik zeggen. Geen stress van school of zo. Heeeel prettig.
Ik hoop dat jullie ook zo heerlijk in de vakantie zitten...
Dag menselijk heid dit was het weer!
Groetjes,
LiveDepartment

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen