Let op: Ik kan nu echt helemaal krankzinnig overkomen. Dat ben ik niet!

Als je wakker wordt van je moeder en je zusje die behoorlijk hard I Gotta Feeling van The Black Eyed Peas, lijkt je dag niet zo geweldig te beginnen. Ik strompel dus naar beneden met het vriendelijke verzoek om die klereherrie uit te zetten. Ik heb niks tegen The Black Eyed Peas, maar zo hard en zo vroeg (iets na negenen)? Nee bedankt. Beneden pak ik mijn mobiel. Harry om 9 uur op 3FM was het eerste wat ik las. Dus ik snel de radio aanzetten, en ja hoor. Harry bij Giel Beelen. Iedereen in oranje. Wat zou ik daar graag bij staan. Maar ach, ik had met de eerste kaartverkoop al geprobeerd kaartjes te krijgen, en dat was mislukt. 2 mei had ik het geprobeerd, en ook zonder resultaat. Dus komt Niall 's middags op Q-music, ik weer luisteren. Ik vond het al super om zijn schattige accent op de radio te horen! Net na het interview belt mijn oom. 'Om half 6 gaan de laatste kaarten voor One Direction in de verkoop,'zegt hij doodkalm. Ik helemaal stressen. Volgens mij ben ik op weg naar de computer (+/- 6 meter lopen) wel drie keer gestruikeld.
5 Minuten later ren ik met mijn kleine zusje naar boven, op zoek naar iets oranjes. IK GA NAAR ONE DIRECTION!! Nog geen 5 minuten later zit ik met TMH aan in de auto, op weg naar mijn oom. Ik zing super hard mee, terwijl de zenuwen door mijn lichaam razen. Mijn eerste concert, en dan ook nog van niemand minder als One Direction. Als we dan eindelijk bij mijn oom zijn, zijn we nog niet eens in Amsterdam, en over een halfuur zou het voorprogramma al beginnen. Vlug moest er van auto gewisseld worden, want natuurlijk, de onze had bijna geen benzine meer.
Uiteindelijk stonden we om 10 voor 8 in Amsterdam. Auto geparkeerd, nog een eindje lopen tot de Ziggodome. Onderweg een superaardig meisje ontmoet. Ze had Liam eerder die middag al zien voetballen in Amsterdam, als opname voor This Is Us (mocht je jezelf hierin herkennen, laat het even weten, dat vind ik echt super!). Bij de ingang, ging er natuurlijk weer iets mis met de tickets, maar om 8 uur waren we dan toch echt bij onze plaatsen. Als je her grote podium voor had, had je daar recht voor vak B, en daarachter vak E. Daar zat ik. Achter ons zat nog een rij meisjes, een paar hekken, een paar mensen van de beveiliging, en dan was het tweede podium. Helemaal geen slechte plekken dus. Het voorprogramma hadden we al gemist, jammer, maar ach, ik was er, en daar was ik al lang blij mee!
Om half 9 begon het concert dan echt. Eerst Up All Night, volgens mij. Echt super. Het decor was prachtig, en de jongens waren vanuit onze plaatsen best goed te zien. Ongeveer halverwege, stapten ze allemaal op een verhoging, en "vlogen" ze door de zaal op een groot plateau. De jongens van One Direction hingen vlak boven me!! Liam heeft naar me gezwaaid, Harry knipoogde naar mijn zusje (die helemaal moest blozen) en het kan niet anders dan dat ze ons gezien hebben. Mijn oom trok wel Harry's aandacht met zijn shirt van de Rolling Stones. Nadat ze daar wat geklierd hadden, en One Way Or Another hadden gezongen, gingen ze weer terug. Toen ze Little Things zongen, moest iedereen zijn mobiel of een lampje omhoog houden, en dat was echt super mooi om te zien. Tegen het einde van het concert, verdwenen de jongens weer even, en toen ze terugkwamen hadden ze allemaal een oranje pak aan. Echt geweldig! Toen hoorden ze zelf ook bij de "Oranje-Zee''. Eerst werd Live While We're Young nog gezongen, en als laatste What Makes You Beautiful, en toen was het concert afgelopen. :(
Na afloop, was het een drukte van jewelste bij de kraam met shirts, sjaals, mutsen, posters, armbandjes, enz. enz. Maar het was het wachten waard. Toen we in de auto zaten, was ook van die auto bijna de benzine op, en moesten we gaan tanken. In de winkel, waren allemaal meisjes in het oranje. Allemaal concertgangers van One Direction. Toen we weer terug naar de auto gingen, hebben we even met wat andere meisjes 'One Direction' geroepen.

Een autorit van weer tweeënhalfuur later (ik woon in Brabant, aan de grens met Limburg, en aan het oosten met Duitsland), was ik weer thuis. Nooit gedacht dat ik er ook bij zou mogen zijn.

Is een van jullie ook geweest?
Als je geweest bent: Waar zat je?
Weet nog iemand welke liedjes er allemaal gespeeld zijn?
Ik kwam niet verder als:
Up All Night
I Would
Kiss You
One Way Or Another
What Makes You Beautiful
Live While We're Young
One Thing
Little Things
Moments
Summer Love
Rock Me
C'mon C'mon
Loved You First
Teenage Dirtbag
Fresh Prince Of Bel-Air
She's not afraid
Over Again
Change My Mind

Oeps, heb ik toch al veel meer getypt als ik wilde, dus ik ga nu maar snel even verder.

XX Sabine

Reageer (5)

  • SabieHoran

    P.S. ik heet ook sabine :p

    1 decennium geleden
  • SabieHoran

    ik was er ook en het was AMAZAYN!!!!
    Ik zat in de eerste ring vak 104 rij 12 stoel 94

    ze hebben ook nog teenage dirtbag gezongen en fresh prince of bel air!
    het was echt super!!

    1 decennium geleden
  • SelenaGomez1

    wooooooooow jij bent naar 1D geweest!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • BlameRenske

    IK HEB JOU GEZIEN. WANT IK ZAG JE OOM. JIJ ZAT TWEE RIJEN ACHTER MIJ, of voor mij, ligt er maar aan hoe je het bekijkt, IK HAD OOK OP HET LAATSTE MOMENT. OMG

    1 decennium geleden
  • xSuperNouiss

    Jij hebt echt geluk!.

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen