Dinsdag, 10 juli 2012, 14:00, no song.

Gosh, alles gaat weer fout. M'n humeur gaat van goed naar slecht in 0.5 seconde. Mam heeft gezegd dat we vrijdagnacht op reis vertrekken, maar ik wist dat helemaal nog niet en nu heb ik me niet kunnen voorbereiden. Ik moet nog zoveel doen!

To-Do-List:
- Nagels doen
- Koffer maken
- Haar doen
- Naar de bibliotheek gaan
- Handbagage
- Alles opladen, zodat ik niet met lege batterijen zit!

Er zijn waarschijnlijk nog een miljoen dingen die ik moet doen, maar dat waren de enige waar ik nu op kon komen. Ik ben al helemaal zenuwachtig. Misschien gaan we niet eens als er niets meer vrij is...

By the way, ik moet Leandro nog zien voor ik vertrek en Valerie. Ik vrees dat het niet kan, maar ja. Ik heb iets of wat problemen met mezelf over Leandro... Ok, nu lijkt het alsof ik één of andere psycho ben, wat niet zo is!

Er is wel nog een verrassing, maar die vertel ik later wel. En m'n story, ja, ik wou gisteren schrijven, maar internet viel uit en blablabla. Ik voelde me ook niet zo goed dus heb ik één boek en half gelezen. Nu zit ik dus aan dat tweede boek. Ik had het al eens gelezen, maar nog nooit helemaal, haha. Ik zit nu pagina 479 van de zevenhonderdennogwat. Het schiet wel goed op. Er is wel een miezerig probleem ontstaan door dat boek. In dat boek is er een meisje en ze voelt haar erg dik en alles. Ze probeert af te vallen, maar hongert haarzelf eigenlijk uit. Ze kreeg boulimia, maar ze kon zich nog net stoppen. Ze moest dus niet opgenomen worden en zo. Ze hongert haarzelf niet meer uit, maar ze blijft zich wel dik vinden... Ik vraag me de hele tijd af hoe ze er echt uitziet. Zou ze echt dik zijn of zoals mij? Als ze zoals mij is, dan ben ik ook dik? Ik word gek van die gedachten. Janne is bezig met een gezond dieet en dat maakt het allemaal nog erger. Ik was tijdens school al bezig met minder te eten en zij at nog steeds. Toen heb ik het een soort van opgegeven, maar nu is zij begonnen. Ik vind het niet leuk, want nu voel ik me pas dik. Ik wil niet opnieuw beginnen met dat diëten. Ik wil ook niet dat ze magerder word dan mij, hihi. Het is al erg genoeg dat ik zoveel bijgekomen ben en als zij ook nog gaat afvallen dan ben ik helemaal difjwsdifo. Ik kan er niet meer tegen al die druk van de maatschappij. Je mag niet dik zijn, overgewicht is gevaarlijk, blablabla... Je mag ook niet te dun zijn want dan heb je meteen anorexia... Ik geef niet veel om wat mensen over me denken of zeggen, maar als iedereen zo mager is voel ik me zo kolossaal. Het is nu ook niet dat ik negentig weeg, maar ik ben zo veel aangekomen. Het is zo frustrerend.

See ya, xSWAGGIE!

14:20, no song.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen