Zondag, 8 april 2012, 14:43, Justin Drew Bieber - Boyfriend.

Ik ben echt verslaafd aan Justins stem. Omg, i love it. Ook zijn liedjes, hoor. Even ter zake nu... Liefde is altijd slecht getimed. By the way, mijn horoscoop klopt again, vertel ik zo meteen wel. Liefde, Gunnar, ik vind hem leuk en zo, maar hij wilt geen relatie en ik ben blij dat hij dat zei. Ik bedoel, hij weerhoud me om opnieuw voor iemand te vallen en zogezegd blind te worden. Ik geef wel om Gunnar, maar ik ga nooit meer zo veel van iemand houden dan als ik van Senne hield. Ik vind Gunnar wel leuk, maar ik durf gewoon niet meer te zeggen dat ik van iemand hou, laat staan dat ik verliefd ben. Gunnar is wel oké.

Nu, mijn horoscoop. Echt waar, wtf. Dus er stond in dat ik een jongen leuk vind -Gunnar-, maar dat ik niet zeker weet of ik wel een relatie wil of dat ik liever van de aandacht van alle andere jongens geniet -Leandro en Kenneth-. 26 mei is er een bbq bij Kenneths thuis. Mijn broertje zit op voetbal en ze doen dus met hun ploegje een bbq bij één van de ploegmaatjes. Diegene is dus Mathias en hij is het kleine broertje van Kenneth. Snap je? Kenneth ken ik al heeeeeel lang. Hij wordt dit jaar 16. Ik heb hem al lang niet meer gesproken. Dan heb kje nog Leandro, ik weet niet of jullie al weten wie hij is. Mateo, een vriend van mijn broertje, dat is het kleine halfbroertje van Leandro. Mateo speelde vroeger bij mijn broertje. Ik realiseer me net dat Leandro en Mateo er niet bij zullen zijn, want ja, Mateo speelt niet meer bij mijn broertje. Ok, damn, dan is Kenneth er dus alleen.

Het komt er dus op neer dat: ik vind Gunnar leuk, maar ik wil vrij zijn als op de bbq, maar ja, liefde kan niet wachten. Begrijp je wat ik bedoel met: "Liefde is slecht getimed." Ik had beloofd dat ik niet meer verliefd zou worden. I failed again. Ik mag eigenlijk niet zeggen dat ik verliefd ben op Gunnar, dat zou alles verpesten.

Even iets anders nu, waar the fuck zijn mijn ouders? Ze zijn opeens verdwenen, crap. Ik ga ze zoeken. Kisses.

See ya, xSWAGGIE!

14:46, Justin Drew Bieber - Boyfriend.

Reageer (2)

  • FOLLOWYOU

    En oja. Wat Gunnar betreft, moet ik nog iets zeggen!

    1 decennium geleden
  • FOLLOWYOU

    TRUE. Liefde is altijd slecht getimed.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen