Maandag, 26 maart 2012, 19:53, Justin Bieber - Boyfriend.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, HIJ IS ER! BOYFRIEND. Even iets anders nu, jongens. Serieus, kan er noooooooit iets goed gaan voor mij? Alessandro is compleet vrij. Ik kan dus iets met hem beginnen. We hadden al afgesproken voor morgen, maar er liep iets fout etc. Ik was er dus achtergekomen dat hij vrij was en ik vroeg of onze afspraak morgen doorging. Hij zei nee, want hij ging al iets doen met een ander meisje. Een jonger meisje dan mij. SERIEUS, ONZE AFSPRAAK WAS ER EERDER. Ok, hier kan ik dus niet tegen. Meisjes die jongens voor mijn neus afpakken en ik kan er niets aan doen. Jup, that's the story of my life. I hate it.

Ik ben echt superblij dat Janne zo eerlijk is tegen mij. RESPECT FOR YOU! By the way, we gaan morgen iets leuks doen and HAPPY single zijn. Al zou ik wel graag een boyfriend hebben. Ik mis het, al die aandacht, complimentjes. I'm pathetic. Waarom ik? Pff, ik wil happy zijn, maar tuurlijk net als het vakantie wordt, dan moet dit gebeuren.

Ik ben een moordmachine. Ik maak iedereen één voor één kapot. Ik kan er niets aan doen. Mensen begrijpen me gewoon niet en nemen alles verkeerd op. Ze geloven me niet meer en laten me vallen. Het begint al te beteren, maar dan nog. Het zal me altijd bijblijven. Ik zal nooit meer de waarheid kunnen zeggen zonder te denken: "Zullen ze me wel geloven?" Ik leef in een diepe put. Zo voelt het toch. Het voelt alsof ik er nooit meer bovenop geraak. Ik zit echt in de knoop met mezelf. By the way, als ik stress krijg, krijg ik spierpijn. Ik lig hier dus te verkrampen van de pijn en ik tril.

See ya, CHANCE!

20:02, the same.

Reageer (1)

  • FOLLOWYOU

    Mij maakt ge nie kapot. Integendeel, ge maakt mij alleen maar sterker. Door alles da ge tegen mij zegt, en elk woord da ge schrijft. Morgen gaat geweldig worden en we gaan NIET aan jongens denken. We zijn morgen happy single en anders kunnen we 's avonds nog altijd pathetic gaan praten over hoe we geen lief hebben. Morgen wordt awesome!
    We're sexy and we know it! xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen