Maandag, 19 december 2011, 19:18, Gotye - Somebody That I Used To Know.

Mijn handen voelen klam en vochtig. Ik heb het warm en ik zweet. Ik heb hoofd- en buikpijn. Ik ben ongesteld, lekker. Net nu het vakantie ging worden. Gelukkig zou het voorbij zijn voor 25 december.

Ik weet nu echt niet meer wat ik moet doen. Ik haat jongens. Ze zijn zo sexy -sommige-, knap, lief, etc. Toch haat ik ze. Je wordt er verliefd op en toch breken je daarna je hart, fijn zit je daar ook nog mee. Ik geloof ook heel erg in mijn horoscoop. Daarin stond dus dat ik moesten kiezen tussen 'the badboy' of 'the sweetguy' en dat het verkeerd kon uitdraaien als ik de verkeerde koos -eng was het, want er was uiteraard een badboy en sweetguy. Geweldig, ik moet mijn hart weer eens laten spreken. Ik doe daar niet meer aan mee. Ik ben al vaak door mijn hart in de problemen geraakt of misschien dacht ik dat het mijn hart was, maar was het eigenlijk mijn hoofd. Oké, nu weet ik het echt niet meer. In mijn horoscoop stond ook dat ik me geen zorgen moest maken over mijn punten, dat is dus al een last minder. Hoewel ik nog steeds onzeker ben.

~Luistert What Makes You Beautiful met gesloten ogen~

Morgen heb ik mijn laatste examen, namelijk Engels -makkie-. Na school komt Janne -vriendin- naar mijn thuis. Ik weet wel nog niet wat we gaan doen, waarschijnlijk Just Dance 3 spelen -oké ik weet dus wel wat we gaan doen-. Ik hoop eigenlijk dat er morgen een mirakel gebeurt, qua liefde. Ik zal er maar niet te hard op hopen. Stel je voor opeens komen ze allemaal -alle jongens die ik ooit leuk vond/vind- naar me toe en vragen ze verkering. Whatever. I wanna live in a movie. ~zuuuuuuuuucht~ Mijn handen zweten nog steeds en ik ben moe. My god, ik kan zeuren.

Wauw, al mijn vrienden gaan morgen naar de stad -eerst kerstmarkt, dan winkelen-. Inclusief sweetguy en zijn vriendinnetje en hun gang ~kots~. Ik heb het natuurlijk zelf veroorzaakt, tja. Ik mag niet kotsen, het is mijn eigen schuld. Ik ga me afschermen van jongens. Nieuw voornemen voor 2012: 'Laat alles achter je, inclusief jongens -letterlijk- en begin met lijsten maken voor alles.'

Voor de rest is er niets speciaals meer gebeurt.

19:59, David Guetta ft. Usher - Without You.

See ya, CHANCE!

Reageer (1)

  • JohnSmith

    "I wanna live in a movie. ~zuuuuuuuuucht~"

    Me2

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen