‘Gewoon’ mijn gedachtes.

Ik zeg bij deze al gelijk dat het me spijt. Het spijt me dat ik kostbare tijd van je leven verdoe, om mijn gedachtes op papier te zetten en daarna vervolgens online waar veel mensen er van kunnen ‘genieten’. Eerst zal ik me eens soort van ‘voorstellen’. Ik ben een meisje van veertien bijna vijftien jaar en zit op het VWO. Ik ben op dit idee gekomen, doordat ik gewoon gek van mijn eigen gedachtes werd. Nu zadel ik jullie er mee op.
Ik word gek van mensen die de term ‘For ever ’gebruiken. Dat kan niet, want aan alles komt een eind. Vriendschap, liefde en het leven. Aan alles zit gewoon een eind. Je moet niet denken dat ik een pessimist ben of zoiets. Helemaal niet. Ik ben gewoon een realist, daarom kan ik ook niet tegen films met een ‘happy’ end. Dat gebeurt in het echte leven ook niet, dus waarom zou je zo’n stom idee overbrengen naar naïeve mensen die dat vervolgens gaan geloven. Doordat mensen daar in gaan geloven en dat idee vast houden, komen er heel veel depressieve mensen per dag bij. Die krijgen door dat het leven zo niet in elkaar zit en zien dan dat de wereld gewoon een grote bal vol ellende is. Ik ben daarom ook een groot liefhebber van horrorfilms geworden. Daar is geen ‘happy’ end.
Onze maatschappij is erg veranderd. Niet in positieve zin. Mensen willen alleen nog maar geld verdienen en de rest er omheen doet er niet toe. Muziek bijvoorbeeld, dat werd gemaakt om mensen te raken, heel blij te maken of door een moeilijke tijd heen te slepen. Nu wordt het gemaakt met het idee ik kan hier veel geld aan verdienen. Welke song zal gaan scoren. Ik vind dat misbruik van een van de positieve dingen van de wereld. Ik wil terug naar de tijd dat muziek gewoon echt was en niet vervangen werd door de computer. Nog een voorbeeld: Niemand durft tegenwoordig nog een fout te maken. Alles moet en zal perfect. Een onmogelijke klus voor mensen. Waarom denk je dat we een Backspace knop hebben op de computer? Of een gum op een potlood? Of een bumper op een auto? Omdat wij gemaakt zijn om fouten te maken.

Volgens mij heb ik jullie nu wel voorlopig genoeg lastig gevallen met mijn gedachtes.

SNEL VERVOLG

P.s graag een reactie ?
(yeah)(dance)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen