Je staat op het schoolplein met (naam vriendin). Net als je staat te dagdromen over (acteur/zanger), wandelt (naam schoolhunk) langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe (kleur+kledingstuk) staat hem namelijk belachelijk. (zelfde schoolhunk) ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde (aapsoort). Plotseling zie je dat hij (naam schoolnerd) laat struikelen. Je wordt (kleur) van (emotie) en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde (groente) !'' Je raapt (zelfde nerd) op van de grond. Zijn (lichaamsdeel) is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn (mannelijke familielid) om hem op te halen. Bij het zien van deze (zelfde mannelijke familielid), valt je (lichaamsdeel) open van verbazing. ''Maar dat is (naam knappe acteur/zanger)!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op (werkwoord). ''Wat lief dat je voor (zelfde nerd) opkwam''. (zelfde knappe acteur/zanger) merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van (knapste actrice/zangeres) die je kent). Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend (naam maffe leraar)? Daar kunnen we intiem (hobby van je moeder)''. Dat laat je je geen (getal) keer zeggen. Je springt achterop zijn (vervoermiddel) en jullie scheuren door (plaats), de wind wappert door je haren. In het landhuis is (zelfde acteur/zanger) alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de (meubelstuk). Je troost hem door te (werkwoord). Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je (kledingstuk) beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je (lichaamsdeel). Zucht...Waar school al niet goed voor is !.

Reageer (2)

  • FABPERSIE

    Je staat op het schoolplein met (Nele). Net als je staat te dagdromen over (Scott Fearn), wandelt (Sebastiaan) langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe (Groene trui) staat hem namelijk belachelijk. (Sebastiaan) ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde (Grijzend). Plotseling zie je dat hij (Arne) laat struikelen. Je wordt (Rood) van (verliefdheid) en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde (tomaat) !'' Je raapt (Arne) op van de grond. Zijn (Vinger) is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn (broer) om hem op te halen. Bij het zien van deze (broer), valt je (ogen) open van verbazing. ''Maar dat is (Scott Fearn)!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op (glimlachend). ''Wat lief dat je voor (Arne) opkwam''. (zelfde knappe acteur/zanger) merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van (Taylor Swift). Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend (maffe leraar)? Daar kunnen we intiem (tv kijken)''. Dat laat je je geen (2000000) keer zeggen. Je springt achterop zijn (motor) en jullie scheuren door (ardennen), de wind wappert door je haren. In het landhuis is (Scott Fearn) alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de (kast). Je troost hem door te (zoenen). Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je (shirt) beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je (lippen). Zucht...Waar school al niet goed voor is !.


    Hihi, nou bij sommige vullde ik gewoon wat in:$

    1 decennium geleden
  • MissisFraser

    Je staat op het schoolplein met (simone). Net als je staat te dagdromen over (Robert Pattinson), wandelt (Jan) langs. Je begint te giechelen: zijn nieuwe (roze konijnenshirt) staat hem namelijk belachelijk. (Jan) ziet je lachen en verandert spontaan in een gefrustreerde (grijnzend). Plotseling zie je dat hij (Jordan) laat struikelen. Je wordt (Paars) van (woestheid) en rent erop af. ''Gedraag je eens als een beschaafde (spruitje) !'' Je raapt (jordan) op van de grond. Zijn (kont) is geschaafd en hij heeft tranen in zijn ogen. Omdat hij niet meer kan lopen, belt hij zijn (broer) om hem op te halen. Bij het zien van deze (broer), valt je (open) open van verbazing. ''Maar dat is (Robert Pattinson)!''. Hij kijkt naar je en komt jouw kant op (glimlachend). ''Wat lief dat je voor (Jordan) opkwam''. (Robert Pattison) merkt meteen op dat je ontzettend knap bent. ''Je hebt wel wat weg van (acteurs). Ga je mee naar het landhuis van mijn goede vriend (bladluis)? Daar kunnen we intiem (schaken)''. Dat laat je je geen (256874232) keer zeggen. Je springt achterop zijn (motor) en jullie scheuren door (urk), de wind wappert door je haren. In het landhuis is (Robert Pattinson) alleen maar met jou bezig. Daardoor bots hij keihard tegen de (stoel). Je troost hem door te (knuffelen). Daar kikkert hij van op. Vol liefde kijkt hij je diep in je ogen en pakt je (shirt) beet, Hij komt dichterbij en kust je vol op je (volle lippen). Zucht...Waar school al niet goed voor is !.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen