• Eva "Evelien" Marchetta is een nette Nederlands-Engels meisje dat studeert in Rotterdam. Ze heeft daar een appartement met twee andere studenten en tevens beste vriendinnen. Het is hartje zomer als Eva met haar beste vriendinnen met hun dans club door Rotterdam toeren en bij verschillende winkels, restaurantjes, en parkjes hun dans laten zien. Ze zijn bekend in Rotterdam om hun mooie jazz dans stijl en hun volgende plek waar ze zijn uitgenodigd is de Kuip. Eva vind het geweldig om midden in de Kuip te dansen, inclusief met het Nederlands Elftal om haar heen, en als haar ogen op Gregory van der Wiel vallen danst ze de sterren van de hemel.


    Dancing with tears in my eyes

    - Rollen:
    - Beste vriendinnen Eva
    Cicles, Pirates, Godfrey, Armistice, > Saffier < - komt later -
    - Jaloerse ex Gregory (1x)
    - Zusje Eva
    Pirates
    - Vriendinnen van Nederlandse spelers
    - Zelfverzonnen rol

    - Info
    - Rol:
    - Volledige naam:
    - Achternaam:
    - Leeftijd:
    - Uiterlijk:
    - Dans stijl: Alleen voor de 3 beste vriendinnen
    - Hobby's:
    - Werk/Studie:
    - Relatie status: Hoelang, verloofd/getrouwd, kinderen..
    - Extra's.

    Ik reserveer niet, ik ga voor de beste, niet de eerste

    [ bericht aangepast op 15 feb 2011 - 19:01 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    - Rol: Vriendin Ibi + beste vriendin Eva
    - Volledige naam: Annabelle Samara Nolan
    - Leeftijd: 22.
    - Uiterlijk: Annabelle is een kleine, tenger gebouwde vrouw van rond de 1m60. Ze heeft stijl, muisbruin haar tot net over haar borsten en bijpassende groen/bruine ogen. Ze heeft volle, van nature lichtroze gekleurde lippen en een lichte, egale huid. Ze draagt haar haren vaak los of met een klipje en draagt op wat mascara en dagcréme na geen make-up. Qua kleding gaat ze vooral voor natuurtinten zoals blauw, groen en bruin omdat die mooi bij haar gezicht staan. Ze is fan van denim en draagt vooral vaak een jeans met een simpele top erop.
    - Dans stijl: Stijldansen
    - Hobby's: Lezen, gamen, dansen en lui voor de tv hangen.
    - Werk/Studie: Annabelle studeert rechten in Leiden.
    - Relatie status: Ibrahim en Annabelle hebben nu al zo'n twee jaar een vaste relatie na zo'n anderhalf jaar daten en om elkaar heen draaien. Annabelle en Ibrahim zijn het er over eens dat ze beiden nog te jong zijn om te trouwen en aan kinderen hebben beiden nog geen behoefte
    - Extra's Annabelle heeft op haar heup ‘love will tear us apart’ staan, als herrinering aan de tijd die ze in haar jeugd had die vol zat met foute vriendjes, drank, drugs en sex. Annabelle heeft daar spijt van maar hield de tattoo als herrinering dat het altijd fout kan gaan.

    [ bericht aangepast op 12 feb 2011 - 23:05 ]


    Hope goes lost but never dies.

    Rol: Beste vriendin Eva
    Volledige naam: Jessie Beth
    Achternaam: Flynn
    Leeftijd: Twintig
    Uiterlijk: Jessie is een erg mooie en leuke meid om te zien. Ze straalt redelijk veel arrogantie uit, vaak omdat ze haar ogen iets dichtknijpt wanneer ze naar iemand kijkt. Haar zwarte haren zijn iets waar mensen vaak jaloers op zijn, haar glanzende, pikzwarte haren. Ze vallen golvend over haar schouders heen en ze komen tot tien centimeter onder haar schouders. Ze heeft een getinte huid die egaal is en kleine iets lichtere blosjes op haar wangen bevat. Haar lippen zijn ietwat dik en wat bruinig van kleur. Haar bruine ogen passen goed bij haar huid en haren, waardoor ze een erg latina uiterlijk krijgt. Haar kleding is wat sexy, maar tegelijk ook erg lief om te zien. Ze laat haar lange, slanke benen vaak zien doormiddelvan korte broekjes.
    Dans stijl: Hiphop en breakdance. Ze was vroeger een keurig nette ballerina, maar dat faalde ze heel erg in. Ze kon haar tenen niet strekken tot op de grond of haar benen helemaal recht houden. Ze was eens betrapt na de lessen toen ze probeerde om te breakdancen en haar danslerares stuurde haar meteen naar een andere groep, omdat ze haar niet meer in haar les wilde hebben.
    Hobby's: Naast het dansen, doet Jessie ook aan kunstschaatsen. Dit deed ze al vanaf haar vijfde en gek genoeg ging dit haar beter af dan ballet. Ze traint nu bijna elke dag, omdat ze aan veel kampioenschappen mee wil gaan doen. Ze houdt nog altijd tijd over voor het dansen, omdat dat toch haar grootste passie is.
    Werk/Studie: Jessie gaat naar de hogehotelschool. Het is haar eerste jaar dat ze daar is, nadat de VWO had gedaan op de middelbare school. Ze wil later een eigen vijfsterren-hotel beginnen in het zuiden van Italië, niet dat ze ooit in Italië is geweest, maar het land lijkt haar helemaal geweldig.
    Relatie status: Al sinds hun veertiende hebben Mitchell en Jessie verkering. Deze twee zijn ontzettend verliefd op elkaar. Hun ouders hebben al trouwplannen gemaakt in Colombia, waar zijn ouders vandaan komen. Mitchell en Jessie vinden het natuurlijk nergens opslaan, maar ze kunnen er mee lachen. Mitchell vindt Eva erg aardig, omdat hij haar al lang geleden heeft leren kennen. Hij komt ook vaak kijken naar Jessie's dansvoorstellingen en haar schaatswedstrijden.
    Extra's: Jessie is net genezen van een flinke blessure aan haar enkel. Tijdens een competitie was er een meisje expres op gaan staan en haar enkel was toen flink omgeklapt. Nu doet ze weer mee, zo hard als ze kan.

    Ik ga nu een abo nemen! :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste vriendin Eva.
    Volledige naam: Noa Florence
    Achternaam: Lima.
    Leeftijd:eenentwintig.
    Uiterlijk: Noa, is een mooie meid om te zien wanneer ze zich weet te gedragen, ze heeft een lichte huidskleur en donkerbruine lange haren die eigenlijks krullen van zich zelf maar Noa vind stijl haar mooier, en je zal haar dan ook echt niet met krullend haar zien misschien bij een gelegenheid. Ze heeft donkerblauwe ogen die niet heel erg groot zijn waardoor ze soms arrogant en misschien wel boos uit kijkt terwijl dat helemaal niet zo is. Haar lippen hebben een mooie vorm en zijn gewoon van normale dikte, ook zijn haar lippen mooi zachtroze wat mooi bij haar gezicht staat. Ondanks dat Noa een danseres is, valt het mee hoe groot ze is. ze is namelijk 1.68 en heeft dan ook niet echt hele lange benen. Qua kledingstijl is Noa wel uniek, ze maakt haar eigen kleding wat ze prachtwerk vind om te doen, ze is er dan ook wel erg goed in, ze houd van zachte kleur voor haar kleding, en ze draagt weel ringen en armbanden. Ze heeft altijd een klein kettinkje om die ze van haar vriend heeft gekregen.
    Dans stijl: Noa dans al vanaf dat ze kon lopen modern, ze begon als een nette ballerina en ontwikkelde steeds meer haar eigen stijl en ontwerpt nu ook haar eigen choreo's. Met liefde gaat ze steeds weer heen te dansen, maar ze danst niet alleen Moderne dansen, ook vind ze hiphop en salsa leuk om te doen in haar vrije tijd. Ze oefent best vaak, vier avonden in de week is ze te vinden in de danszaal ondanks haar drukke studie.
    Hobby's: Naast het dansen is Noa haar passie schilderen en tekenen, ze maakt de mooiste schilderijen en tekeningen. Omdat haar ouders een groot huis hebben heeft ze een eigen ruimte waar ze zich helemaal kan uitleven. Maar dansen blijft toch wel haar passie waardoor ze minder tijd heeft voor haar kunstige kant.
    Werk/Studie: Noa studeert geneeskunde, ze is nu bezig met haar vierde jaar en is dus bijna klaar, ze springt een gat in de lucht als ze eraan denkt dat ze bijna klaar is voor het echte werk!
    Relatie status: Noa en haar vriend Damian zijn nu ongeveer twee jaar samen, Damian is een hiphopper en zo hebben ze elkaar ook gevonden. Heel erg lang duurde het ook niet voordat Damian en Noa helemaal verliefd op elkaar werden, hun humor en prioriteiten zijn min of meer het zelfde, en dus klikt het nog steeds heel erg goed, ze hebben ook eindelijk plannen gemaakt om samen te gaan wonen in ze zijn al druk op zoek maar ze hebben al een huisje op het oog. Hun relatie is misschien wel heel erg goed omdat ze ook een beetje de zelfde vrienden hebben en dan hun tijd goed kunnen verdelen om elkaar te zien.
    Extra's: in Noa haar nek staat een klein vlindertje getatoeëerd die staat voor vrijheid in het leven, eronder staat dan ook klein I am free to live.


    Everything is worse without music.

    Ik ben er nu 1 aan het invullen, nadat ik ontbeten heb, zal ik hem wel neerzetten. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vriendin van Eljero Elia + Beste vriendin van Eva (áá?)
    Volledige naam: Kim
    Achternaam: Broodsma
    Leeftijd: 20 jaar
    Uiterlijk: Iedereen weet, Kim is absoluut een prachtige meid! Ze heeft lang en steil donkerbruin haar, en goudbruine ogen. Ze draagt vaak haar lange haren los. Ze heeft een slank tot mager postuur, en is best lang. Ze draagt vaan jurkjes met tijgerprint en luipaardprint.
    Hobby's: Lekker lui tv kijken vind Kim heerlijk. Ook houd ze van voetballen, ze speelt bij een amateurclub als verdediger. Kim houd er ook van om naar muziek te luisteren, ze is gek op de Nederlandse rap muziek.
    Werk/Studie: Werkzaam als fysiotherapeut.
    Relatie status: Kim heeft nog maar een korte relatie met Eljero, het is allemaal nog erg pril. Ze zijn daarom ook nog helemaal in de wolken van elkaar en kunnen elkaar moeilijk missen. Kim heeft een kinderwens maar durft die niet hardop uit te spreken, daarbij wil ze nog wel even wachten omdat het zo pril is.
    Extra's: Kim word verlegen als een jongen haar een complimentje geeft. Ook is Kim heel onzeker, maar dat is nergens voor nodig in principe. Kim houd ontzettend veel van Nederlandse rap muziek.

    [ bericht aangepast op 13 feb 2011 - 9:47 ]

    Rol: Beste Vriendin Eva
    Volledige naam: Heather
    Achternaam: Young
    Leeftijd: Twintig
    Uiterlijk: Heather heeft lang bruin haar tot iets over haar schouders dat stijl langs haar gezicht valt. Grote groene ogen vallen in haar ovale gezicht die worden omringd met een aantal donkere wimpers. Ook heeft ze behoorlijk volle lippen die van zichzelf een roze gloed hebben. Als Heather lacht heeft ze kuiltjes in haar wangen en zal men een perfecte rij witte tanden zien. Heather heeft een slank postuur van haarzelf, wel heeft ze de vrouwelijke rondingen en is ze rond de 1.70. Kleren heeft Heather in alle soorten en maten, ze is dol op blousetjes, rokjes, schoenen en ga zo nog maar even door. Ook kan ze niet zonder accessoires en ook daar zal je haar dan veel mee zien lopen. Heather heeft een normale blanke huid, ze draagt normaal altijd wel mascara en wat lipgloss, erg veel meer niet. foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7
    Dans stijl: Heather haar ouders zeggen wel is dat ze al kon dansen voordat ze kon staan, het is dan ook wel haar grootste hobby en hierdoor is ze er ook erg goed in geworden. Op haar 4e is ze vol plezier begonnen met ballet, iets was ze nog steeds doet. Heather wou op een gegeven moment meer en is ook gaan stijldansen, sinds ze dat op een moment minder leuk vond is ze over gegaan op hiphop, wat ze nu met veel plezier doet.
    Hobby's: Niet alleen dansen is een hobby van Heather, ook is ze dol op fotograferen en in haar kleine handtas heeft ze dan ook altijd een camera mee. Ook is ze dol op het spelen van piano, haar op 2 na grootste hobby en dat zal je haar dan ook zeker vaak zien doen. Ze kan van zichzelf geen noten lezen, maar sinds ze dit al van kleins af aan doet, heeft ze het zichzelf aangeleerd en kan ze door 1 liedje te luisteren, hem meestal direct naspelen. Ook is Heather een echt feestbeest en gaat ze vaak naar nachtclubs om helemaal los te gaan, ook heeft ze een rustigere kant en vind ze het ook fijn om op de bank een boek te lezen. Een geheime passie van Heather is ook koken, alleen haar beste vriendinnen weten dat ze hier erg goed in is.
    Werk/Studie: Nadat Heather haar VMBO diploma had afgerond is ze begonnen met haar opleiding fotografie. Ze zit nu in het 3e jaar en heeft het erg naar haar zin, wel hoopt ze snel klaar te zijn zodat ze als echt fotograaf kan beginnen.
    Relatie status: Heather heeft sinds een 1 jaar een relatie met Seth Hudson, ze kende elkaar werkelijk al sinds de kleuterschool, maar voelde nooit meer dan vriendschap voor elkaar, zo blijkt dat dat wel kan veranderen. Ook hebben ze nog nooit echt ruzie gehad, ze hebben het al over samenwonen, maar denken nog niet aan trouwen, daar vinden ze hunzelf nog te jong voor.
    Extra's: Heather is een persoon die niet snel keuze’s kan maken en dingen in kan plannen, hierdoor neemt ze altijd een agenda mee zodat ze dingen een behoorlijke tijd van tevoren kan plannen. Ze is verslaafd aan smsen en hierdoor lopen haar telefoonrekeningen soms behoorlijk op. Heather heeft ook een bijbaantje, ze werkt op donderdagmiddag en op de zaterdag in de ONLY, een paar straten verderop.

    [ bericht aangepast op 13 feb 2011 - 10:19 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik vul er zo wel een in, eerst douchen. (krul)


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Waah, ik wil zo graag een rol! :9~
    Mag ik er nog eentje invullen? (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Tuurlijk ;D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Awesome!
    Jij hebt vriendinnen doorgestreept, wie hebben die rollen dan? :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik heb er al genoeg tenminste, ik denk dat ik iedereen doe. _O_


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Penelope schreef:
    Ik heb er al genoeg tenminste, ik denk dat ik iedereen doe. _O_

    Ah, dat is lief (:

    Rol: Zusje Eva
    Volledige naam: Lina Quinn
    Achternaam: Marchetta
    Leeftijd: Veertien
    Uiterlijk: Lina is een meisje met een liefelijk gezicht. Ze heeft een bleke huid die geen oneffenheden bevat en gewoon helemaal, zonder foundation, egaal is. Ze heeft lichte en normale lippen. Haar tanden zijn niet perfect omdat ze ooit een beugel heeft gehad, maar daardoor is haar lach erg lief en gewoon erg natuurlijk. Haar blauwe ogen vallen erg op vanwege haar bleke huid. Ze zijn omringd door lichte wimpers, dezelfde als haar haarkleur. Ze draagt er nauwelijks make-up op, net zoals ze geen foundation of blush gebruikt. Ze heeft lange, blonde, stijle haren die ze meestal los heeft hangen. Vaak draagt ze ze met een haarband erin, zodat de voorste plukken niet in haar gezicht vallen. Ze heeft een gewone kleding stijl met veel liefelijke en zachte kleuren.
    Hobby's: Lina is veel bezig met gitaar spelen, iets wat ze al sinds haar achtste doet. Ze heeft veel liedjes en bijna de hele dag hoor je door het huis de favoriete liedjes van Lina op haar gitaar. Daarnaast speelt ze ook dwarsfluit, wat ze sinds haar tiende doet.
    Werk/Studie: Lina zit nog op de middelbare school, in de derde. Ze doet gymnasium, vanwege haar intelligentie. Ze heeft veel vrienden op school en ze haalt bijna alleen maar negens. Als ze een zeven haalt, baalt ze flink en komt ze helemaal chagerijnig thuis.
    Relatie status: Lina heeft verkering met de vijftien jarige Kay Hudson. Hij is blijven zitten in de derde en daarom zit hij nu bij Lina in de klas. Hij lijkt veel ouder dan hij werkelijk is, omdat hij sowieso bijna een kop groter is dan Lina.
    Extra's: Lina heeft niet zo'n goede band met Eva. Ze vindt Eva niet erg aardig, ookal houdt ze toch wel van haar. Eva vindt Lina juist te serieus en bijdehand. Hierdoor hebben de meisjes al veel ruzies gehad, zelfs toen Eva al volwassen was. Lina heeft zelfs een keer een leugen verteld tegen Eva's vriendje van toen. Hij maakte het meteen uit met Eva.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga de bitchie ex invullen(nerd)


    The best things in life aren't things.

    kan ik nog een rol invullen voor een vriendin van één van de spelers:9~?


    Listen to your heart and your dreams come true ~