• Voor dit verhaal heb ik een of iets meer rollen nodig! 8D

    Charlie en Agness zijn de twee trouwste fans van Batman. De held van Gotham. Ze hebben nooit een woord tegen hem kunnen zeggen, maar ze hebben er vertrouwen in dat ze hem ooit kunnen zien. Hij inspireert de twee meisjes, maar door hem zijn ze ook in staat tot gekke dingen.
    Ze vinden op een dag twee zwarte maskers en dát is voor ze de druppel. Hun besluit staat vast. Hij heeft hulp nodig!


    Rollen
    Een paar wannabe superhelden, die Batman willen helpen of willen tegen werken.

    Informatie
    Echte naam:
    Leeftijd:
    Uiterlijk:
    ''Superhelden'' naam:
    ''Superhelden'' outfit:
    Favoriete wapen:
    Band met Batman:
    Extra?

    [ bericht aangepast op 26 dec 2010 - 15:59 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Echte naam: Ashley Margota Soler
    Leeftijd: 19
    Uiterlijk: Ashley heeft bruin lang stijl haar. Ze heeft groen-bruine ogen. Ze is lang en slank. (1.80) Ze draagt niet al te veel make-up en draagt altijd gewoon basic kleding.
    ''Superhelden'' naam: Fashionita
    ''Superhelden'' outfit: Klik Op haar hoofd draagt ze een goud kroontje met een rode ster in het midden. Om haar nek heeft ze een rode ketting met een goude stip in het midden waar haar haar rood, wit, blauwe cape aan zit. aar topje is goud met roze en zit los van haar blauw met witte rokje. Haar laarzen zijn goud en hoog. Ze draagt knalrode lippenstift en een beetje mascara.
    Favoriete wapen: Een gouden zwaart
    Band met Batman: Fashionita en Batman kennen elkaar alleen als superhelden. Ze hebben elkaar wel eens gezien en elkaar geholpen met wat klusjes. Verder weten ze niet veel van elkaar
    Extra: Als Ashley is ze best verlegen. Niemand weet dat ze Fashionita is en dat probeert zo zo lang mogelijk zo te houden. Ze helpt andere superhelden graag en is bloedmooi.


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Echte naam: Darcy
    Leeftijd: 20 jaar
    Uiterlijk: Darcy heeft lang zwart en krullend haar, zalmroze en volle lippen, lichte en grijze ogen, en een slank tot mager postuur wat erg lenig is. Ze draagt vaak zwarte jurkjes met zwarte leren laarzen.
    ''Superhelden'' naam: Catwoman
    ''Superhelden'' outfit: Darcy heeft als een zwart leren pak dat strak om haar lijf zit. Zwart masker met kattenoortjes. Zwarte leren lange hoge laarzen.
    Favoriete wapen: Haar ijzeren nagels die door alles heen snijden.
    Band met Batman: Vriendschap, vroeger hadden een relatie maar die is beeindigd omdat het uiteindelijk alleen maar om seks ging
    Extra? Darcy is brutaal maar tegelijkertijd ook charmant, ze kan elke jongen krijgen die maar wilt en zegt precies wat ze denkt.


    Remember my name, you'll be screaming it later <3