• Klik!

    Ik zoek;

    een rol voor de ex van Jesus
    een rol voor de vriendin van Fernando
    een rol voor een/de vriendin van Robin
    en een rol voor het zusje van Cesc.

    Wat ik van je wil weten is;
    rol;
    naam;
    achternaam;
    karakter;
    extra;

    [ bericht aangepast op 20 aug 2010 - 21:47 ]


    Sometimes in my tears I drown, but I never let it get me down.

    rol: vriendin van fernandooo ?(A)
    naam: tamara. xd
    achternaam: smith
    karakter: lief, vriendelijk, hyper, verlegen -soms dan xd-,
    extra: HMM. ik zit vaaaak aan mn haar enne.. ik lach veel. xd


    ik ben koeler dan een pinguïn in een vriestas.

    Rol; Vriendin Nando en beste vriendin Cesc
    Naam; Liz
    Achternaam; Fernandéz
    Karakter; Liz is een vrolijk en creatief meisje. Toen ze jonger was had ze op YouTube een eigen channel waar ze jonge meisjes make-up tips gaf en eigen ontwerpen van oogschaduw motiefs en nagelcreaties aanleerde. Lizz heeft een grote mond en deinst nergens voor terug. Zo durft ze een kleedkamer binnen te wandelen van Cesc vrienden waar de helft naakt rondloopt. Liz is een waaghals en door vaak gevaarlijke dingen. Zo is ze op haar vijftiende ooit gaan benjee jumpen en heeft zo ooit tussen haaien gezwommen.Lizz zou nog graag een keertje parachutspringen maar omdat zij één van de enigste is die daar niet bang voor is gaat dat niet omdat ze niet graag iets alleen doet. Liz heeft altijd iemand om zich heel nodig. Mannen, vrouwen, kinderen, het maakt niet uit, als ze maar niet alleen is want daar kan ze niet tegen. Vroeger ook al niet. Omdat haar eerste broertje pas geboren werd toen Liz al acht was ging ze vaak stiekem naar Cesc omdat ze zich eenzaam voelde. Liz ziet Cesc als haar tweelingsbroer en koesters niets anders dan broerlijke gevoelens voor hem. Ze zijn al zo lang zo'n goede vrienden dat Liz zich geen leven meer zonder Cesc kan voorstellen. Hij is één van de belangrijkste personen in haar leven waar ze alles voor zou doen. Liz is heel beschermend tegenover Cesc. Zijn vriendinnetjes worden altijd door haar beoordeeld en hij heeft nog maar weinig vriendinnetjes gehad waar Liz goed mee op kon schieten. Alleen zijn summerlove van acht (? Hoelang was het ook weer geleden?) jaar geleden vond Liz een tof meisje. Eentje die Cesc's hart verdiende.
    Liz is een sociaal meisje en maakt snel vrienden. Als ze van je houdt zit je goed, als ze je niet moet moet je maken dat je weg komt want Liz is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze geeft iedereen altijd een kans maar een tweede zit er helaas niet in. Liz heeft liever zekerheid over haar vrienden en geeft daarom niet vaak (lees: nooit) tweede kansen. Als iemand je één keer kwets doet hij dat ook een tweede keer, blijft ze herhalen. En hoe erg het ook knikt, Liz heeft altijd gelijk.
    Liz ziet er zo misschien niet uit naar haar karakter of beroep te zien maar het liefst ligt Liz gewoon lekker met Fernando in de zetel. Met zijn haar te spelen terwijl hij zich op een voetbalwedstijd probeert te concentreren. Liz kan ondanks haar grote mond, humoristische gedrag en gevaarlijke bezigheden zeer romantisch zijn. Zo masseert Liz Fernando's benen, rug en spieren iedere avond als hij thuis komt van zijn trainingen wat vaak uitkomt als een stoeipartij waarbij Liz' en Fernando's kleren alle hoeken van de kamer zien.
    Er zijn maar weinige die het weten maar Liz is soms heel onzeker. Zo ging ze helemaal in paniek naar Cesc thuis om uit te huilen toen zij nog altijd niet zwanger was. Soms twijfelt Liz aan haar relatie met Nando. Ze zou zo graag zijn achternaam dragen maar hij heeft haar nog altijd niet ten huwelijk gevraagd hoewel Liz begrijpt dat voetbal nu op de eerste plaats komt. Als Liz 's avonds terugkomt van Cesc omdat ze weer eens haar hart moest luchten staat Nando wonderbaarlijk genoeg altijd klaar met iets romantisch om haar zijn liefde te bewijzen. De twijfels zijn dan als sneeuw voor de zon verdwenen.
    Extra; Nando en Liz wonen sinds een klein jaartje samen in Fernando's huis. De twee leerde elkaar kennen doordat Liz en Cesc al sinds hun eerste verjaardag beste vrienden zijn. Cesc en Lizzy -zoals Cesc haar altijd noemt- werden beide op 4 mei geboren, Cesc 's ochtends en Liz na de middag. Liz stond altijd al achter Cesc's keuze om voetballer te worden en ze ging altijd naar zijn matchen kijken. Ze kwam vaak naar Cesc om met hem in de tuin te voetballen toen ze nog jonger waren en op school zaten.
    Nando en Liz leerde elkaar kennen toen Liz de kleedkamers was weten binnen te dringen na een wedstrijd van Spanje om Cesc te feliciteren met hun overwinning. Het was bij beide liefde op het eerste gezicht en Liz plaagt Fernando nog steeds dat hij nog altijd zo ongespierde buik heeft als de eerste dag dat ze hem zag -hoewel dat helemaal niet waar is-.
    Liz is van beroep een Party Planner. Ze heeft een eigen bedrijf opgestart en ze is één van de meest gevraagde party planner in de wereld. Het liefst doet ze bruiloften of kinderfeestjes. Verder studeerd Liz sinds kort voor visagiste omdat haar vriendinnen haar vaak om een make-over vragen. Liz' moeder was vroeger kapper en leerde Liz van jongsafaan hoe ze mensen hun haren kon doen. Liz loopt altijd met lange pijpenkrullen over straat hoewel haar moeder graag haar schaar en stijltang erin zou zetten maar Fernando houdt zoveel van die krullen dat hij en Liz dat niet willen.
    Liz draagt al heel haar leven een groot geheim met zich mee. Alleen haar familie, Cesc en zijn familie weten ervan. Zelfs Fernando weet het niet. Liz is bang dat als ze het hem verteld dat hij haar misschien niet meer moet hebben. Liz wordt door haar manier van doen altijd een paar jaar jonger geschat en dat is ook zo. In plaats van drieëntwintig wat ze werkelijk is voelt Liz zich nog maar twintig. Dit komt doordat ze drie jaar van haar leven heeft gemist toen ze in coma lag toen ze acht was. Ze werd omver gereden door een camion en lag drie jaar in coma. Ze heeft er op haar rug een litteken aan over gehouden. Als mensen haar vragen hou ze aan dat litteken komt zegt ze altijd dat ze ooit van de trap was gevallen en met haar rug tegen de stoof was geland.

    [ bericht aangepast op 20 aug 2010 - 22:28 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Haha. Ik heb me een beetje laten gaan in het karakter en de extra's (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.