• 'I will be the wild haired girl he falls in love with on the very first game.'

    Vicente Del Bosque stelt zijn team op voor het WK van 2010 in Zuid-Afrika. Hij wil alleen maar met het beste van het beste naar Zuid-Afrika vertrekken. Alex Rossas, een doodgewoon meisje met een passie om in situaties te komen waar ze steeds heelhuids uitkomt, dringt samen met haar twee beste vriendinnen het stadion binnen om naar de trainingen te kijken.
    Vincente merkt de meisjes op maar schenkt hen geen aandacht, tot Alex haar grote mond open trekt over de belachelijkste regel in het voetbal; geen gemengde teams..


    Lijstje;
    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Hobby's:
    Extra's:

    Rollen;
    1. Twee beste vriendinnen.
    2. Vriendinnetjes/Vrouwen van voetballers.
    3. Bedenk maar iets

    Cesc Fabregas is bezet!


    x; CRonaldo als Vriendin Cristiano Ronaldo
    x; Italie als Vriendin David Villa

    er komen er nog hoor; x]

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 16:44 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Vriendin Cristiano Ronaldo
    Naam: Lucia Lova
    Achternaam: Valderez
    Leeftijd: 20
    Karakter: Rose is een erg creatieve en aardige meid en heeft voor veel dingen een oplossing, ze is erg belangstellend en nieuwsgierig en is dan ook een luisterend oor. Ze probeert zo eerlijk mogelijk te zijn als ze advies geeft. Ze is leergierig en onthoudt dingen erg snel. Ook is ze een moedige meid dat altijd opzoek ik naar avontuur. Ze praat veel, is melig en kan maar moeilijk stil blijven zitten tenzij het serieus is, dan is ze stil en luistert. Ze is hoopvol en grappig, maar heeft wel wat agressie problemen. Als ze boos word is ze ook écht boos. Ze heeft een sterk uitgesproken mening en laat zich niet makkelijk van haar stuk brengen. Ze is niet zo heel erg dol op aandacht, maar zo af en toe vind ze het ook wel leuk. Rose denkt altijd goed na over de dingen die ze zegt.
    Uiterlijk: Rose, 20 jaar, valt erg op met haar prachtige gekrulde bruine lokken en haar prachtige ogen die een mengeling zijn van blauw en groen. Soms stijlt ze haar haar. De vorm van haar gezicht laat haar jukbeenderen goed uitkomen en met haar volle lippen vormt dat een prachtig geheel. Ze is ongeveer 1,75 m lang. Haar huid is altijd licht gebruind en ze heeft een prachtig slank figuur, waar vele jaloers op zijn. Ze laat haar prachtige benen dan ook graag zien. En maakt iedereen vaak jaloers met haar prachtige vormen.
    Hobby's: Voetballen, Skateboarden, Surfen en computeren.
    Extra's: -


    Rose houdt van Renée&Benjamin . <3

    Rol: Beste vriendin & Vriendin van Fernando Torres.
    Naam: Julince
    Achternaam: Sanz.
    Leeftijd: 23.
    Karakter: Begripvol, verlegen en een niets nut.
    Uiterlijk: Lang blond haar, zee blauwe ogen en vol zwarte wimpers.
    Hobby's: Voetbal kijken met vrienden. Fernando pesten, haha.
    Extra's: Julince heeft Fernando leren kennen in een klein cafeetje in Spanje. Toen ze elkaar zagen werden ze opslag verliefd, en niet zo'n beetje ook.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Vriendin David Villa
    Naam: Kate
    Achternaam: Rivera
    Leeftijd: 23
    Karakter: Kate is een meisje met een groot hart. Ze houd van haar vrienden en die betekenen de wereld voor haar. Ze neemt het vaak op voor haar vrienden en daar door komt ze erg vaak in de problemen. Kate is nog een best jong meisje en ze leert graag nieuwe dingen. Ze is erg leergierig en ze onthoud dingen erg snel. Ze is iemand die dingen graag wil ondtekken en uitzoeken dus ze reist erg veel over heel de wereld.Kate heeft een open persoonlijkheid waardoor mensen zich snel op haar gemak voelen bij haar. Ze lost vaak problemen op bij haar vrienden op en heeft een hartje van goud, ze zou dus nooit iemand met opzet pijn doen. Kate is iemand die vaak praat maar ook een luisterend oor heeft. Ze is vaak melig maar kan ook van het ene moment op het andere moment weer erg serieus worden. Ze is een aardig meisje dat altijd het positieve in mensen zien. Kate is iemand die erg creatief is. Ze tekenent schilderd en ondwerpt kleding. Kate is een mooi meisje en veel mannen gapen haar na. Kate word erg verlegen als iemand haar een compliment geeft. Kate is toch iemand die snel jaloers kan zijn. Ze ie iemand die dingen graag regeld en neemt vaak de leiding op zich.
    Uiterlijk:Kate die 23 is heeft prachtig haar. Kate heeft lang bruin haar dat stijl is en uitloopt in krul. Ze heeft grote felle blauwe ogen die amandelvormig zijn.Kate heeft grote zwarte wimpers die haar ogen prachtig laten uitkomen. Ze valt heel erg op door haar ogen. Haar huid is altijd licht gebruind aangezien ze van Spaanse afkomst is. Kate is slank en sportief, ze voetbalt zelf ook en is ongeveer 1.65
    Hobby's: Muziek luisteren, film kijken, Spanje supporten, slapen, tekenen en schilderen
    Extra's: Ze is goed bevriend met het Spaanse team en is vaak bij trainingen en trekt veel samen met ze op

    [ bericht aangepast op 12 juli 2010 - 23:52 ]


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

    Proloog is er!


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Allerbeste vriendin van Alex + Toekomstige vriendinnetje van Pedro Rodriquez
    Naam: Kim
    Achternaam: Madeira
    Leeftijd: 20 jaar
    Karakter: Vurig, moedig, sportief, soms een tikkeltje brutaal, chaotisch, charmant, vriendelijk, behulpzaam, creatief, diervriendelijk, soms wat overbezorgd als het gaat om haar vrienden of familie.
    Uiterlijk: Kim heeft lichtblond krullend haar en glimmende grijzen ogen die mooi passen bij haar vuurrode volle lippen. Kim heeft klein lichaam en een slank tot mager postuur. Hoewel Kim er niet uitziet als een rasechte Spaanse, is ze dat toch degelijk wel.
    Hobby's: Dansen, koken en voetballen
    Extra's: Kim is een meid vol passie en kan erg goed tangodansen. Verder weet bijna niemand dat ze een navelpiercing heeft.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Maaaaak bekend! :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Vriendin Lionel Messi
    Naam: Lina
    Achternaam: Cruz
    Leeftijd: 19
    Karakter: sportief. vaak vrolijk, maar als ze boos is, is het beter geen gesprek met haar te beginnen. intelligent. beetje brutaal. behulpzam. creatief. romantisch
    Uiterlijk: http://trouwen.blog.nl/files/2009/11/penelope_cruz-trouwen1.jpg
    Hobby's: voetballen, lezen, winkelen, afspreken met vriendinnen.
    Extra's: Lina is enigskind. Lina's ouder zijn verongelukt.


    Geen reclame, please.

    at the very first game.

    Sorry :$


    Life is hard and then we die

    Rol: vriendin van Alex Rossas -die is met Ricardo kaka :9~ krijgt-
    Naam: Dylan
    Achternaam: Cruz
    Leeftijd: 22
    Karakter: over het algemeen staat Dylan bekent als het bijdehandte studiebolletje, Dylan is ook erg slim en is gewoon een nerd. Dylan heeft haar VWO-diploma en studeert aan de universiteit, omdat Dylan zo slim is heeft ze vaak bijdehandte opmerkingen en ze weet het altijd beter. tot grote ergenis van mensen vind Dylan zichzelf erg slim, en laat altijd met haar opmerkingen weten dat ze er is. Dylan is dan buitgewoon slim maar ze is ook zeker een levensgenieter, ze heeft een grote mond en kan bot overkomen. dat is om zichzelf een beetje stoerder te maken, ze werd en wordt nog steeds nerdje genoemd. daarom is ze een tijdje terug met stoer doen begonnen, en is er nou nog steeds niet vanaf. Dylan is wel erg sociaal, en heeft gevoel voor humor. haar aanstekelijke lach weet altijd bij iedereen een lach op hun gezicht te toveren. Dylan is altijd in voor wat kattekwaad en is zeker niet bang om dan ook iemand anders de schuld te geven.
    Dylan is in het kort; een slim, brutaal, grappig, bijdehand, en gemeen meisje.
    Uiterlijk: Dylan Cruz
    Hobby's: Dansen, Thrillers kijken, oude fotoboeken bekijken, andere mensen uitlachen, tekeningen maken die nergens opslaan, winkelen.
    Extra's: Dylan heeft buiten haar school om vijf jaar bij de dansacademie gedanst, maar omdat ze het te druk met school kreeg moest ze weg en is toen verder gegaan met haar VWO opleiding.

    [ bericht aangepast op 14 juli 2010 - 20:17 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Best Friend ;)
    Naam: Juliette (Jules) Kayla
    Achternaam: Di Grassi
    Leeftijd: 23
    Karakter: Jules is onvoorspelbaar. Het ene moment kan ze een echte bitch zijn maar het andere moment durft ze haar mond niet open te doen, alles ligt bij haar aan de situatie. Ze kan situaties uitzonderlijk goed inschatten en ze weet altijd wie ze moet zijn op dat moment, de spontane we-zien-alles-later- wel Jules of de rustige ik-ben-hier-voor-je Juliette. Ze is super goed in overdrijven en kan soms echt verschrikkelijk irritant zijn, maar zo is ze nu eenmaal. Ze weet zelf erg goed hoe ze in elkaar zit en weet wat ze kan en niet kan, ze lijkt daarom altijd alles onder controle te hebben. Maar soms kan ze een complete nervous breakdown krijgen en sluit ze iedereen buiten, behalve dan Alex die ze echt beschouwd als haar beste vriendin. Voetbal is Jules uitlaat klep en ze doet het haast elke dag, verder loopt ze ook hard en zwemt ze graag. Wat jongens betreft daar heeft ze niet veel mee, vriendjes brengen alleen maar problemen en zeuren er te veel over dat meisjes niet kunnen voetballen. Ze is erg beschermend als het over Alex en jongens gaat, maar ze wil haar gewoon niet gekwetst zien.
    Uiterlijk: Jules heeft kort zwart haar waar meestal een diadeem in zit of strak achterover is gekamt. Ze is aardig lang, rond de 1.80 en heeft niet echt vrouwelijke vormen waar ze echt een hekel aan heeft. Als je niet zou weten dan Jules een meisje was zou je als je haar rug zou zien denken dat het een jongen was. Fysiek is ze erg fit en heeft een betere conditie dan de meeste jongens, vooral haar buikspieren houd ze in shape. Ze let niet veel op haar uiterlijk en doet niet meer make-up dan een beetje mascara en eye-liner.. Maar zou ze meer op doen zou het er waarschijnlijk niet uitzien. Ze is van de casual kleding en draagt het liefst een t-shirtje of hoodie op een spijkerbroek met sneakers.
    Hobby's: Voetbal, en gewoon sport in het algemeen behalve hockey omdat ze een keer haar scheenbeen brak doordat iemand er tijdens hockey er met een stick op sloeg. Ze is gek op films en kan elke klassieke film van 1950 tot nu opnoemen met de hele cast en regisseur en producer. Muziek is ze ook gek op en zonder muziek zou ze het niet overleven, ze is gek op onbekende mensen met geweldige muziek. Ze hangt graag wat rond met vrienden en gewoon niks te doen. Ze is verslaafd aan klassiekers van boeken, like sherlock holmes, les misserables, en haar favoriet; Romeo en Juliet die vele malen keer verfilmd is.
    Extra: Jules heeft 1 oudere broer die in het leger zit en waar ze een sterke band mee heeft, ze schrijven elkaar de hele tijd. Haar moeder heeft een hekel aan voetbal en aan Jules uiterlijk, haar vader boeit het geen ene flikker als hij maar zijn tv-series kan kijken.

    heeft een tijdje geduurd met de mobiel haha


    Love is overrated

    Rol: Beste vriendin Alex
    Naam: Stefenie
    Achternaam: Estévez
    Leeftijd: 22
    Karakter: Stefenie word altijd gezien als een braaf meisje, maar eigenlijk is ze dat totáál niet. Ze breekt de regels, trekt zich niets aan van anderen en je moet oppassen als je ruzie met haar hebt. Ze zegt altijd wat ze denkt en daardoor kan ze soms in nare situaties terecht komen. Stefenie is altijd vrolijk en praat vaak haar mond voorbij. Ze is erg chaotisch, vergeet altijd dingen die ze moet doen. Bijvoorbeeld de was doen of boodschappen. Verder is ze wel aardig en kan goed luisteren als je ergens mee zit. Stefenie heeft graag dat iedereen in haar omgeving gelukkig is en ze is erg behulpzaam.
    Uiterlijk:
    klik
    Hobby's: Stefenie houd ervan om te lachen, shoppen met vriendinnen, ze lijkt echt een meisje-meisje maar ze kan heel goed voetballen, ze leest ook graag boeken
    Extra's: Toen ze veertien was was ze aanvoerder van een jongensteam. Ze spreekt erg veel talen. Ze heeft een hondje genaamd Tucker.

    Laat je het weten als ik de rol heb?


    No guts no glory.