• Ik heb twee nieuwe verhalen, elk met dezelfde titel, maar andere verhaallijn en andere hoofdpersonages
    http://www.quizlet.nl/stories/3624/when-i-was-a-baby-i-played-with-toys-now-i-am-a-lady-i-play-with-boys-umljackson-rathboneuml/ Dat is een story, en gaat over Jackson Rathbone
    En dan heb ik nog een serie:
    http://www.quizlet.nl/quiz/325978/when-i-was-a-baby-i-played-with-toys-now-i-am-a-lady-i-play-with-boys-umljonas-brothersuml/ Die gaat over The Jonas Brothers. Daar heb ik een inleiding van. Wie het wilt lezen , hier is hij:

    |15November1996| Zachtjes raakte mijn teddy de grond, hij glipte uit mijn rechterhand. Aan mijn linkerhand werd er getrokken, huilde wilde ik hem terughalen. De tranen stroomde in topsnelheid achter elkaar, ik schreeuwde , gilde , trok mij terug , ik wilde mijn teddy terug. Ik hoorde stemmen lachen, ik keek met betraande ogen op. Daar stonden ze, de nietsnutten de rotzakjes van de straat, de gebroeders Jonas. Mij uitlachen, terwijl iedereen in de straten wist wat er aan de hand was lachte zij mij met mijn ongeluk uit. Maar wraak zal ik nemen. Mijn op de grond liggende teddy bleef achter en de Jonassen verdwijnen uit mijn zicht.

    Maak ze even aub, ik heb er zo mijn best v oor gedaan :)