• Ik wil er niks mee doen, maar als iemand dit een goed idee vind voor zijn nieuwe serie: je mag hem hebbuh!

    Er was eens een tweeling. Een tweeling die totaal verschillend was en niet met elkaar konden leven. De een had blauwe ogen en was een huppel met blond haar roze kleren enz. De ander had bruine ogen en was scene met zwart haar zwarte randen om haar ogen enz. Totdat op een dag de huppel dood gaat. Wat dan? Krijgt de ander spijt dat ze nooit haar ruzies heeft goed gemaakt? Of juist niet? Is ze blij? Of is ze boos?
    _______________________________________________

    Er is een meisje. Het meisje is niet zomaar een meisje. Ze is een prinses. En zoals sommige wel denken: Ze heeft letterlijk een prinsessen leven. Ze kan en krijgt alles wat ze maar wilt. Maar 1 probleem: Ze wil het niet! Ze wil vrij zijn, net zoals normale kinder. Ze wil lol maken, naar een normale school met normale vrienden. Haar ouders vinden dit vreselijk en worden met de dag strenger. Volgens hun moet ze zich gedragen zoals een koninglijk meisje en later als ze ouders is moet ze de troon kunnen opvolgen. Op een dag, als ze weer ontsnapt is uit hun paleis. Gaat ze de stad in. Daar ontmoet ze een jongen. Hij vraagt haar hoe ze heet en ze liegt over zichzelf. Blijkbaar gelooft hij haar en zegt hem ook zijn naam: Bill.
    _______________________________________________

    Je bent een meisje van bijna 18. Samen met je tweelingzus woon je in Amerika. Je vader heeft jullie daar naartoe meegenomen toen jullie net geboren waren. Je kent je moeder dus niet en weet ook niet of ze nog leeft, of jullie nog oudere broers of zussen hebben. Waarom jullie vader jullie heeft meegenomen, praat hij niet over. En jullie mogen geen contact zoeken. Op een dag als jullie aan het dansen zijn worden jullie onder een repetitie gestoord. Het zijn een stel mensen van VERMIST. Ze hebben een filmpje voor jullie. Daar staan een jongen en een vrouw op. Het is je familie op het filmpje. Jullie besluiten stiekem met hun mee te gaan naar Duitsland. Daar ontmoeten jullie je moeder en je broer. Georg en (ik weet niet haar echte naam) Gina Listing.
    Als ik weer een idee heb zet ik die er weer op!


    Fishy Does Rawrrr... Tiger Does Blub <3

    Ik weet het dit is dikke onzin :( Maar ik moet het ergens schrijven en ik heb er niks aan.


    Fishy Does Rawrrr... Tiger Does Blub <3

    ?


    Fishy Does Rawrrr... Tiger Does Blub <3