AJ, Alicia Jordain Taylou woont samen met haar moeder en zusje; Mary Taylou, Johna Ricky Taylou en haar vader Roberto Taylou-Persòno.
Alicia en Johna zijn totaal verschillend. Alicia heeft lange bruine lokken, een paar groenblauwe ogen. En een bleke huidskleur met rode blosjes op haar wangen. Terwijl Johna blonde lokken draagt met een ietwat getinte huidskleur die ze van haar vader heeft, en helderblauwe ogen.

'Bloedmooi' worden de twee zusjes beschouwd op school. Johna is de arrogantste, ze weet zelf ook dondersgoed dat ze knap is en heel makkelijk de aandacht krijgt van jongens, integendeel tot Alicia, die liever géén aandacht krijgt van alle irritante jongetjes, die in haar ogen echt nog hormoonbommen zijn!

Wanneer ze gaan verhuizen, naar Newlon Ura, een klein stadje/doprje. Veranderen er veel dingen, inmiddels is Johna begonnen met haar opleiding en woont samen met haar vriend Roa. En Alicia woont nog altijd samen bij haar ouders. Nieuw huis, nieuwe buurt, dus ook nieuwe school. Iets waar Alicia echt slecht in was, was vrienden maken, contact leggen, en een wildvreemde durven aan te spreken, no way!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Chapter one 106 120 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen