Twee rassen van vampiers lopen onze wereld. Een, de Moroi, zij leven en hanteren elementaire magisch. De andere, de Strigoi, zijn ondode en kwaad en eten van de onschuldigen om te overleven.
Het is nu al 10 jaar geleden sinds de beroemde Rose Hathaway en Lissa Dragomir van school zijn gegaan. De school is nog steeds open. Dascha een jong meisje met een koppig karakter en dat een tweeling is werd aangevallen door strigoi's en is van huis weggevlucht. Een onbekende gast vind haar en brengt haar naar de Salvador Academy. Daar ontmoet ze vele mensen waar ze goed mee bevriend geraakt. Maar niet alles is in geuren en kleuren. Onverwacht komt er midden in het schooljaar een rijke nieuweling, niemand kent zijn geschiedenis en van waar hij vandaan komt. Maar een ding wist Dascha wel, hij is niet wie hij zegt wie hij is, toch voelde ze zich aangetrokken door deze gevaarlijke gast die het wel op haar heeft gemunt. Ze moet oppassen met hem.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Running for my life 566 243 1 decennium geleden

Reageer (2)

  • EmilyStyles

    Leuke story. er zijn maar weinig mensen die over academicus vampyrus schrijven. eigenlijk ben jij de enigste andere die ik ken die er stories over schrijft:)

    1 decennium geleden
  • lianneke

    en moet zeggen als je je verhalen zo zet als dit hoofdstuk leest echt fijn vindt ik veel mensen doen dat niet dus een pluspunt voor jou

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen