First: Deze story bestaat al op een ander account, namelijk xZoomIntoMe. Dat is mijn oude account, dus vandaar c:.

Dit verhaal speelt zich af in de tovenaarswereld. Nee, het gaat niet om Harry Potter, Ron Weasly en Hermione Granger. Ze komen wel voor in het verhaal maar slechts in een paar delen. Iedereen kent Harry Potter als de jongen die bleef leven. De jongen die zijn ouders verloor en de rest van zijn leven gedwongen bij zijn oom en tante moest leven. Enora Jefferson, een heks met een amerikaanse nationaliteit, is ook haar ouders kwijt. Op de exact zelfde wijze heeft Voldemort haar ouders van het leven berooft, gek genoeg ook om dezelfde reden.

Niemand weet echter van deze gebeurtenis af. Zelfs Albus Dumbledore, de machtigste tovenaar ter wereld, weet niet wat er op die dag heeft plaatsgevonden. Enora heeft op de dag van de moord op haar ouders een besluit genomen. Met slechts 4 jaar levenservaring besloot Enora haar leven lang te zwijgen over deze gebeurtenis en Harry Potter alle roem te geven.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
00. 696 580 1 decennium geleden

Reageer (3)

  • WeasleyPower

    Ga please verder!

    9 jaar geleden
  • lindquint

    alsjeblieft het lijkt me een leuk verhaal please ga snel verder

    1 decennium geleden
  • afghani

    dit lijkt me een leuk verhaaal.. Je begint ook egt leuk. Ik neem nooit de moeite om een reactie te plaatsen.. Maar bij jou verhaal voelde ik me verplichtt..
    Ga snel verder.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen