Skylar Lise Styles is het zestien jarige zusje van de zeventien jarige Harry Edward Styles, van de band One Direction. Harry en Skylar mogen dan wel broer en zus zijn, maar ze zijn niet zoals de meeste boers en zussen zijn. Het klinkt misschien raar, maar het is wel zo. Ze maken nooit ruzie, natuurlijk hebben ze wel eens een meningsverschil, wie niet? Maar ze vertellen elkaar alles en hebben geen geheimen voor elkaar.
      Ook is Skylar de beste vriendin van de andere vier bandleden, en het vriendinnetje van Louis William Tomlinson. Het leeftijdsverschil mag dan wel drie jaar zijn, maar de twee zijn zielsgelukkig met elkaar.
      Met zijn zessen hebben ze de grootste lol tijdens de repetities en elk vrij minuutje dat ze hebben, maar omdat Skylar nog op school zit, is dat best wel weinig. Maar in de weekenden gaan ze met zijn alle dan ook helemaal los.
      Wanneer Skylar slaap ‘s nachts krijgt ze bijna altijd wel een visioen, maar geen fijne. Dromen bestaat niet voor Skylar, ze droomt daarom zelden, en als ze al droomt kan ze het zich de volgende morgen niet meer herinneren.. Meestal heeft ze visioenen over wat er gebeurt in haar, en in haar vrienden hun leven, en vaak zijn het alleen maar vervelende gebeurtenissen. Skylar is dan ook blij als ze zo nu en dan een vrolijk visioen krijgt.
      Buiten dat alles heeft Skylar ook hartfalen (idiopatische cardiomyopathie), en staat ze al zo’n twee jaar op de wachtlijst voor een harttransplantatie. Maar aangezien er niet genoeg donors zijn, moet ze lang wachten tot ze geholpen kan worden. Skylar zou natuurlijk ook medicatie kunnen gebruiken, maar het gene wat haar ouders het liefste hebben is dat ze een chirurgische behandeling.

      Maar wat gebeurt er als Skylar twee nachten achter elkaar twee vreselijke visioenen krijgt waarvan ze het liefste hoopt dat ze niet uitkomen? Wat nou als het waar blijkt te zijn, zal het haar leven voorgoed veranderen? Zal Skylar verder kunnen leven zonder diegenen die haar het meest dierbaar zijn?




Ps. als je niet precies begrijpt wat de ziekte inhoud, kijk even bij Google. het is moeilijk uit te leggen..

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog.. 258 276 1 decennium geleden
1. 1309 168 1 decennium geleden
2. 1369 261 1 decennium geleden
3. 1469 178 1 decennium geleden
4. 1359 223 1 decennium geleden
5. 1445 188 1 decennium geleden
6. 1393 229 1 decennium geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen