“Uh, Erin meneer,” antwoordde ik braaf. Alles om hier weg te komen. Het stel was doodeng. De man mompelde nog iets wat ik niet kon verstaan. Ik voelde dat er iets aan zat te komen en dat gevoel was juist.
De man boog zich naar mij toe en het volgende wat ik hoorde was een ijzingwekkende gil. Ik realiseerde dat ik dat zelf was . Er ging een brandende pijn door mijn hele lichaam. Ik schokte en gilde maar niemand hoorde me. Die pijn was niet te beschrijven, zo heet. Alsof ik vanbinnen in brand stond en niemand wilde me blussen. Het laatste wat ik zag was de vrouw die weer omhoog sprong. Ik voelde mezelf helemaal leeg worden en mijn ogen vielen langzaam dicht.

========================================================================
Dit is het verhaal van Erin, een populair meisje die alles goed voor elkaar heeft. Een lieve vriend, veel vriendinnen en veel jongens die achter haar aanlopen. Maar nadat haar vriend het uitmaakt raakt ze in een diep dal. Zodra ze daar uitkomt raakt ze in problemen waarvan ze het bestaan niet eens wist. Zal zij dit bestaan geheim kunnen houden of gaat zij ervoor zorgen dat de sluier tussen goed en kwaad dunner wordt?

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Hoofstuk 1 : Erin 1451 185 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen