Mee pov.

Daar zit ik dan in de klas bij Nederlands.
Het is enorm SAAI.!! Maar ja, Er zit een lekkerding voor mij. Naar de juf te luisteren. Ze heeft het over één of een andere samenvatting gebeuren. Mij boeit het voor geen meter. Waarom interreseert het Nick wel? Vroeg ik me af. Opeens kreeg ik een gedachten;

Nick komt mijn kamer binnen gelopen en vraagt of ik mee ga een rondje lopen in het park. Natuurlijk, Zei ik heel opgewonden. We lopen arm in arm en praten over allerlei dingen door elkaar...

Mee??? Mee??? hoor ik door mijn gedachten. Doe je wel mee? Vroeg de juf met een boos aardige stem. Sorry juf, wat was de vraag? Laat maar.

Na de les.

Eva pov.

Hé Mee. Hoi Eva. Wat was Nederland saai he? Weet ik niet, ik heb niet opgelet. Dat was te merken ja. Wat was er met jou? Oow niets hoor. Ja wel, Waar dacht jij aan? Over mij en Nick. Je vind hem echt leuk he? Zeg maar ja!
Okeej ik vind hem leuk.

Mee pov


Net op dat moment staat Nick achter hun met een vriend Dansel. Ga er voor meid zei ze. Denk je dat ik achter hem aan ga? Nee, natuurlijk niet. Anders weet hij meteen dat ik hem leuk vind. Mee, Sgat.Nu is het je kans, nu kan je hem mee uitvragen. Ja maar, Ja maar. Niets ge ja maar. NU.!!!

Nick pov.

Hey Mee! Heb je zin om met mij naar de film te gaan?:$ Ehhmmm.. Ja is goed. Hoe laat moet ik klaar staan? Ik pik je om 7uur op Mee. Vanavond. Okeej, is goed.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
LoveGame [deel2] 151 207 1 decennium geleden
LoveGame [deel3] 281 149 1 decennium geleden
LoveGame [deel4] 221 164 1 decennium geleden
Lovegame [deel4] 395 206 1 decennium geleden

Reageer (2)

  • FemkeJonas

    veeeeeeeeeeerdeeeeeeeeeeeeeer

    1 decennium geleden
  • MarsCows

    Verder :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen