* Deze RPG is een remake van Academy in the Cloakwoods door eternalsunshine. Een deel van de teksten en layout is overgenomen. De lore is gebaseerd op Forgotten Realms, de wereld van D&D (5th edition). *


CLOAKWOOD
academy
Start | Speel | Babbel | Lees

Welkom bij de prestigieuze Cloakwood Academie in de weelderige en betoverende bossen niet ver van Baldur's Gate. Verscholen te midden van de levendige bossen en bloeiende weilanden, staat deze academie, een veilige haven van kennis en kracht voor studenten in tal van disciplines.
      Afgelopen jaar leek de Academie echter meer een plek van onzekerheden te worden en aan de valavond van het nieuwe jaar, is die spanning er nog steeds. Niet iedereen is het eens met het bewind dat de school voert, of de opleidingen die ze aanbiedt. Sommigen op school willen de Cloakwood terugbrengen naar haar origine: een plek voor magie en natuur, tot in haar zuiverste vorm. Ze willen terug naar de natuurlijke orde en daar heeft nieuwe wetenschap of brute gevechtsleer geen plek. 'Beschaving' is niets anders dan onderdrukking van de natuur.
      Zo'n beetje iedereen is zich bewust van de strubbelingen die momenteel onder bepaalde leden van het schoolbestuur plaatsvindt, maar nu beginnen ook studenten kanten te kiezen. Er gaan talloze geruchten de ronde, gaande van een infiltratie van vampiers tot gedwongen omvorming naar de cult van Bhaal. Wat is waar? Wat is een leugen? En vooral: aan welke kant sta jij?

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
The Sword Coast of West-Faerûn 1138 6 1 dag geleden
Races of Faerûn 2665 10 1 dag geleden
Deities of Faerûn 1260 7 1 dag geleden
Magic in Faerûn 728 8 1 dag geleden
Studying at Cloakwood Academy 1984 9 1 dag geleden
Living at Cloakwood Academy 876 6 1 dag geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen