De strijd om de eeuwige sneeuw




Wonderwonder is een magische wereld dat dicht bij onze wereld ligt. Wonderwonder is onderverdeeld in twee delen, Gheimhridh en Leflela.
Gheimhridh is een koude plek, dat je niet zonder goede warme kleding overleeft, het is daar altijd onder de nul en het sneeuwt het hele seizoen door.
Leflela is een warme, droge plek waar het altijd boven de dertig graden is. Leflela bestaat het merendeel uit droge zandvlaktes.
Gheimhridh heeft eeuwen lang nog geen oorlogen of veldslagen gehad, in tegenstelling tot Leflela. Maar alles leek te veranderen door een profetie, wat eerst door vele werd gezien als een mythe. Maar sinds de komst van de IJskoning in Gheimhridh zijn vele in de profetie gaan geloven.

Mijn naam is Lily, Lily Chandler. Voorheen schoolgaande in Pennsylvania, maar sinds een paar maanden is mijn leven compleet veranderd. Tegenwoordig zitten ik opgesloten in een van de koudste plekken van de wereld. En dan heb ik het niet over de aarde die wij kennen, maar over Wonderwonder. Een wereld dat zo dicht bij aarde gelegen is, maar met het blote oog niet te zien. Een wereld die alleen mensen kunnen zien als zij erin geloven.



De sprookjeswereld is dichter bij dan je denkt.


Gemaakt door LittleBrego, gelieve niets voor eigen gebruik gebruiken
Thema: alternative universe
Doet mee aan STOY 2016

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 95 49 8 jaar geleden
Hoofdstuk 1 1649 47 8 jaar geleden

Reageer (1)

  • ProngsPotter

    Wauw, dit lijkt op the Iron Fey van Julie Kagawa! Ken je die?
    OMGG zit ze in Tir-Na-Nog? Dat zou ontzettend cool zijn :Y)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen