The Last Goodbye.

T R A I L E R.



[center]Mijn blik ving de rand van het dak, waar mijn fijne schoenen voor ik het wist op terecht kwamen. Geconcentreerd zette ik de ene voor de andere, balancerend op een imaginair strak koord in een imaginair circus. Ik kon de denkbeeldige toeschouwers onder me horen juichen. Nog vijf meter, nog vier.. Nog steeds keek ik naar mijn leren schoenen, die van de ene straatsteen naar de andere reisden. Ik was er bijna, voor me kon ik iemand een hoog gilletje horen slaken, maar ik keek niet op. Een goede acrobate is te aller tijde met haar aandacht bij het koord. Dus bleef ik strak naar mijn voeten kijken, de zware voetstappen van iemand kwamen dichterbij, zodra duidelijk werd dat ik er niet af wilde stappen, werd ik bij mijn middel gegrepen om me bij de rand weg te rukken. Toen maakte ik voor het eerst kennis met zijn mysterieuze ogen.

Adaline Floydwell is een meisje dat al een lange tijd verslaafd was aan drank en drugs, daardoor was ze door haar ouders uit huis gezet. Omdat ze geen geld had moest ze wel op straat wonen. Elke dag leek haar dag voor andere mensen het zelfde maar door de drank en drugs maakte ze elke dag anders mee. Zodra ze de handsome Christopher ontmoet slaat ze in paniek. Zijn ogen zo mysterieus en zijn uiterlijk om van te smelten.

Zodra Adaline de 'handsome' Christopher beter leert kennen blijkt het dat hij een duistere kant heeft. Kan Adaline nog vluchten?

S O U N D T R A C K.
Klein deel gebaseerd op Fifty shades of grey.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog. 363 94 7 jaar geleden
001. 709 47 7 jaar geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen