Iedereen weet iets, wat anderen niet weten. Iedereen is individueel, en ook al zit je naast iemand, je bent altijd alleen. Alleen met jezelf, en met anderen. Hoe reageren anderen, en hoe reageer jij? Vrienden zijn alles, maar is dat wel zo? Iedereen krijgt of heeft problemen. Jij zelf zult hier ook niet aan ontkomen.

Ik klap mijn laptop gefrustreerd dicht, en leg mijn hoofd vermoeid op mijn armen. Zo zit ik een tijdje glazig uit het raam te kijken tot ik hier nog gekker van word. Wat weet ik? Ik weet wat ik moet weten toch?
'Maar hoe kan ik dat weten?' Fluister ik. Ik draai me om op mijn stoel, en kijk mijn lege kamer rond. 'Wat kan ik weten als ik mezelf niet eens ken?!' Schreeuw ik. Het scheelt me nu allemaal niks meer. Ze mogen barsten. De tranen lopen nu over mijn wangen, zonder dat ik zelf weet waarom.

Iedereen heeft problemen, zonder dat je daar zelf iets van af weet. In dit verhaal volg je een vriendengroep in de 4 de klas, die kennis maken met verschillende problemen en situatie's. Alles komt er in voor, liefde, ruzie, depressie, vreugde, verdriet, en dit lees je vanaf verschillende pov's. Een betere beschrijving kan ik er eigenlijk niet voor geven. Lees maar gewoon.
ps, je moet er eigenlijk een beetje van uit gaan dat het een idee voor een anime is. (niet een bestaande anime) De plaatjes zullen ook anime zijn, dus weet dat. Het speelt zich trouwens ook af in Japan.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
I. Ena Onishi 732 38 9 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen