Beste lezer,

Ik ben emily winters en ik ben bijna zestien. Ik heb vier broers en we hebben allemaal wel een goede band. Natuurlijk mag ik mijn tweelingzusjes niet vergeten hé: Amalia en camelia. Volgens mij werden mijn ouders een huis vol tieners moe en besloten een baan te pakken waardoor ze de halve wereld door moesten reizen.

Mijn neef jasper komt bij ons intrekken voor zijn laatste jaar. Hij is beroemd in België en begint in het buitenland ook door te breken met zijn band. Dankzij hem krijgt mijn band ook populariteit in België en krijg ik samen met jasper een vraag of we een show willen openen in monte Carlo. We accepteren dit maar hadden ons nog niet voorbereid op alles wat er daar ging gebeuren. Wie moet ik kiezen? Op wie ben ik verliefd? Wil ik doorbreken?

Spannende Groetjes van emily

Ps. wil jij een rol in het verhaal? Kopieer dan deze tekst hieronder vul het in en ik zal kijken of ik je kan toevoegen ;)
Naam:
Roepnaam:
Leeftijd+verjaardag:
Uiterlijk+foto:
Karakter:
Lief (persoon die al in het verhaal zit de keuze is vrij):
Iets om te weten:
droomrol in verhaal:

*het verhaal begint op 20 september en er is elke dag 1 nieuw verhaal beschikbaar als ik een keer vergeet, komen er de volgende dag twee verhalen*

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
rollen 536 140 9 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen