Je bent Elisa, 19 jaar. Je woont en studeert in België. Je zit in je tweede jaar hogeschool. Je hebt 2 broers,. De ene is 22 en heet Tom. De andere is 19, is je tweelinbroer en heet Eliot. Zijn bijnaam is El. De meeste mensen spreken het verkeerd uit of schrijven het anders en dat is nou net waar hij het op zijn zenuwen v an krijgt. Jullie zijn onafscheidelijk. Ook met Tom kom je goed overeen maar met Eliot is het nog net iets anders.

Je houdt van rock-muziek, je speelt piano en je kan zingen. Je komt op voor jezelf, je broers en vrienden en vriendinnen. Eliot is net het omgekeerde van je, hij is verlegen en zal niet snel iets zeggen wanneer mensen hem afkraken. Net daarom ben je er steeds voor hem. Als er iemand een vinger uitsteekt naar Eliot ben jij er om hem te helpen.
Tom is niet te luidruchtig maar ook niet stil. Ook hij komt op voor zichzelf, familie en vrienden. Af en toe is hij een beetje overbeschermd als het op Elisa aankomt. Hij heeft een vriendin, Alice, je komt er heel goed mee overeen.

Ligia en Alina zijn je 2 beste vriendinnen. Ze zijn oorspronkelijk van Roemenië maar wonen al een aantal jaar in België. Ze zijn er altijd voor je en jij bent er altijd voor hen. Beiden zijn ze getrouwd. In Roemenië moet je trouwen voor je gaat samenwonen. Ze zijn beiden op 18-jarige leeftijd getrouwd. Hier is het raar maar daar is het niet ongewoon.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
We're going to.... 944 332 1 decennium geleden
she's working on my nerves 641 194 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen