Mijn wekker ging. En wat stond er op mijn mobiel. ONE DIRECTION CONCERT BITCHEZZ . Ik lachte en was super blij . Mijn humeur klopt en outfit was leuk. Ik pakte het kaartje en werd nog blijer . 3 mei ben ik al geweest . Maar het is toch weer spannend . Maar nu nog geweldiger . Want als we optijd zijn staan we vooraan. Ik kan niks eten vanochtend , zo nerveus was ik. Mijn moeder zei : Laat anders maar we eten straks wel wat.
We stappen in de auto om tanja en kim op te halen . We zaten met zn vrieren in de auto. Kim tnja en ik gingen naar wat random mensen zwaaien. Er komt een rood /zwart bus langs. En wij gaan weer zwaaien en gekke bekken trekken. ik zei voor de grap : LIJKT DE TOURBUS WEL HAHAH. Met zn drieen zitten we te kijken naar de bus. VERREK . zegt tanja . HET IS DE FUCKING TOURBUS . Ik moest eerst keihard lachen omdat ik het niet geloofden . Tot dat ik in eens bruin krullend haar zag net achter het gordijntje uitkomen. Ik werd stil en bleef levenloos kijken.
Ik zei tegen mijn moeder : MA TOETER ! . Ze toerde 3 keer . De laatse keer zag ik mooi bruin haar een scheef lachje en prachtige ogen . Harry edward Styles. Ik kon het niet geloven . Mijn vriendinnen zaten half te janken terwijl ik maar bleef staren en hij naar mij. We bleven de bus volgen. ik was ineens heel stil . De perfecte jongen in mijn leven keek me aan . Ze vroegen wat er was . Ik antwoorde : Ik ben nogal nerveus. Ik floepte er wat uit en zwijmelde weer verder.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Love. 416 74 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen