Dus.. Ik wil One Shots gaan schrijven voor mensen die dat aanvragen. Vul even dit lijstje hieronder in, in een reactie op deze story. Je kan zelf een character verzinnen, maar ook jezelf in vullen natuurlijk.



Naam:
Leeftijd: (aub niet jonger dan 15 jaar oud, we willen niet dat we de jongens neerzetten als pedofielen).
Persoonlijkheid: (vertel een beetje over jezelf/je character. Dit helpt me beter om de one shot te schrijven).
Welke personage van 1D?:
Verhaallijn(verplicht):
Nederlands/Engels:


#alleen op aanvraag
#Ik schrijf geen 16+ one shots
#Ik hou een wachtlijst bij,
#Geen verhaallijn = geen one shot

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Wachtlijst 26 212 1 decennium geleden
Melika2 745 276 1 decennium geleden
mhiwhiwhi2 860 279 1 decennium geleden
mabelstylesx 805 154 1 decennium geleden

Reageer (12)

  • awsten

    Naam: Laurianne
    Leeftijd: 18
    Persoonlijkheid: Verlegen bij vreemden, bij goede vrienden erg uitbundig, heeft soms té veel fantasie, is altijd bereid andere te helpen, wilt wel altijd haar eigen mening kwijt, houd zich liever teruggetrokken bezig met het lezen van een boek of het schrijven van een verhaal, bruine ogen & ombre haar (donkerbruin naar blonde puntjes).
    Welke personage van 1D?: Niall
    Verhaallijn(verplicht): Laurianne & Niall zijn een tijdje een koppel geweest. Maar omdat ze beide ver van elkaar wonen, (Niall in Londen, Laurianne in België) hebben ze besloten om uit elkaar te gaan.
    Maar ze missen elkaar nog steeds. Dit geven ze niet toe aan elkaar. Harry, Laurianne's beste vriend, weet hiervan en probeert Niall te overtuigen naar Laurianne te gaan. Uiteindelijk doet hij dit en komt hij haar uit de les halen om met haar te praten. Na een goed gesprek beslissen ze om terug een relatie te beginnen.
    Nederlands/Engels: Nederlands geschreven, Engels gesproken als dit gaat (:

    1 decennium geleden
  • SadCalum

    Naam: savitri
    Leeftijd: 20
    Persoonlijkheid: Getinte huid, zwart haar, bruine ogen, verlegen, nogal onzeker als het om liefde gaat.
    Welke personage van 1D?: Louis tomlinson
    Verhaallijn(verplicht): savitri en louis zijn oude vrienden maar als louis op tour gaat en bekend word vergeet hij haar. Als ze elkaar zien bij het optreden begint louis te merken dat het meer dan een vriendschap is.
    Nederlands/Engels: Nederlands

    1 decennium geleden
  • ZaynStylesS

    Naam: Antoinette.
    Leeftijd: 18
    Over mij: Is een meisje met een grote mond maar een klein hartje. Is verlgen al het om jongens gaat.
    Personage: Zayn Malik.
    Verhaallijn: Antoinette gaat naar het concert met een vriendin. Iedereen is in het oranje behalve zij en haar vriendin. Het valt de jongens op en nemen de meisjes backstage. Eenmaal daar moeten ze uitleggen waarom niks oranjes aan hebben. Antoinette zegt daarop dat ze oanje lingerie aan heeft, maar weet niet dat Zayn het serieus neemt... En hij wilt het dus zien. ^^

    1 decennium geleden
  • xGinaaa

    Naam: Gina
    Leeftijd: 16
    Persoonlijkheid: Bruin haar en bruin/groene ogen, in het begin verlegen maar daarna spontaan, houd ervan om muziek te luisteren , erg onhandig , vind het leuk om af te spreken met vrienden
    Welke personage van 1D?: Harry
    Verhaallijn(verplicht): Ze heeft de wedstrijd gewonnen van Trekstock , dus gaat ze op date met een vriendin, Liam en Harry in Londen
    Nederlands/Engels: Engels

    1 decennium geleden
  • Mustee

    Let's give this a try (:
    Naam: Natcha
    Leeftijd: (aub niet jonger dan 15 jaar oud, we willen niet dat we de jongens neerzetten als pedofielen). 16, dit is eigenlijk best wel awkward... haha
    Persoonlijkheid: (vertel een beetje over jezelf/je character. Dit helpt me beter om de one shot te schrijven). Over het algemeen ben ik spontaan en vrolijk, net zo vrolijk als Louis. Ik vind het leuk om mensen in de maling te nemen. Voor de rest kan ik goed luisteren en ik ben erg behulpzaam. Oh en ik heb bruin haar en bruine ogen.
    Welke personage van 1D?: Louis! Ook al is ie dan 5 jaar ouder, lol.
    Verhaallijn(verplicht): Ehh.... kidnapping Louis! Nee, grapje. Let's see... Oké, ik loop backstage rond bij One Direction om wat werkervaring op te doen. Dus ik ken de jongens al best wel goed. Helaas begin ik gevoelens te krijgen voor Louis, maar ik ben bang dat Louis niet hetzelfde voelt voor mij, omdat hij tenslotte met Eleanor heeft, dus ik ga helemaal kapot aan de gevoelens voor hem.... voor de rest mag jij het verzinnen, ik wil wel graag een happy ending, ik hou van happy endings, haha.
    Nederlands/Engels: Ik vind het leuker als er Engels wordt gepraat, maar het is aan jou de keuze.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen