Lang geleden werd er een groot huis gemaakt. HET HUIS ANUBIS. Het werd later heel erg bekend maar er bleek een vloek in het huis te zitten. Tien kinderen wonen er nu in. Vijf kinderen maken een geheime club. Om de vloek op te heffen. Er schijnt zelfs een geheime gang in het huis verstopt te zitten. Maar waar?

Lang geleden was een klein meisje genaamd Naomi opzoek naar de schat die in het huis Anubis licht maar ze faalde. Ze had een verkeerde stap gezet in een puzzel en was gelijk verdwenen. Ze liet wel alle raadsels liggen voor de volgende.

Kort geleden was een klein jongetje gemaakt Matthijs opzoek naar de schat hij kwam verder dan het kleine meisje Naomi maar faalde ook. Hij werd in een graftombe gelegd en sindsdien is tie niet meer terug gezien. Ook hij heeft alle raadsels terug gelegd voor de volgende

Nu zijn de vijf kinderen aan de buurt om de raadsels op te lossen en het mysterie op te heffen. Zou het ze lukken of gaan ze falen net zoals Naomi en Matthijs.

Kort geleden woont er een strenge huis baas in het huis Anubis die iedereen om tien uur in bed wil hebben en daarna niks meer wil horen.
Als de geheime club naar buiten glipt. Worden ze soms op de hielen gezeten door de strenge huis baas.

Uiteindelijk lukt het de club om het mysterie op te lossen en daarna gebeurt er iets wat niemand ooit zou denken.

Als ze denken dat ze de vloek hebben opgeheven blijkt dat niet zo te zijn. Een van de vijf kinderen krijgt steeds visioenen te zien. En die worden steeds erger. Uiteindelijk komen ze in een poorthuis terecht. En daar komen ze in vast te zitten en daar komen ze achter wat het nieuwe mysterie is. Maar dat blijkt erger dan ooit te zijn.!

Start bij 5 abbos

Nog (5) done
Mog(4)done
Nog(3)done
Nog(2)done
Nog(1)
Begin!!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1.1 het huis Anubis 817 336 1 decennium geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen