Solo trippen, make-a-friend-weekend, of groepsreizen?

Zou jij graag Solo reizen? Ben je niet bang om met een groep onbekenden op vakantie te vertrekken? Of heb je net dat duwtje in de rug nodig wanneer je nieuwe mensen ontmoet? Doe onze quiz en ontdek welke reis het best bij jou

Mogelijke uitkomsten

Solo tripper! (10 x uitgekomen)

Jij bent avontuurlijk, sociaal en helemaal niet bang om met een groep onbekenden op vakantie te vertrekken, onze solo trip is echt wat voor jou!
Hierbij ga je in een groep van maximum 20 personen naar het prachtige Kreta. Wij voorzien een goedgevuld weekprogramma, maar ook voldoende tijd om het eiland en elkaar beter te leren kennen. Bekijk ons aanbod en ontdek alle details. Wie weet vind jij, je perfecte reismaatje!

Make-a-friend-weekend! (11 x uitgekomen)

Ons Make-a-friend-weekend is absoluut iets voor jou! Géén dagen verlof nemen, géén gedoe met planning, gewoon een weekendje weg in eigen land.
Wij voorzien een prachtige villa, 9 onbekenden (je bent maximum met 10) én professionele begeleiding op jou unieke trip. Surf snel naar onze website en ontdek alle details over deze uitstap!

Groepsreis! (0 x uitgekomen)

Prachtig weer, een eersteklas hotel en een grote waaier aan culturele activiteiten. Klinkt dat als iets voor jou? Bij onze groepsreizen komt dit allemaal aan bod. In groepen van 10 tot 20 personen reis je naar Kreta en ontdek je, onder professionele begeleiding, de natuur en cultuur dat het stadje Chersonissos te bieden heeft.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Niallerslove

    Make a friend weekend ^^

    1 jaar geleden
  • ChifuyuMatsuno

    Make-a-friend-weekend! Leuke quiz trouwens :D En wat als je minder dan 25 jaar bent :D

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?