Zou jij The Hunger Games overleven?

The Hunger Games. Elk jaar het zelfde verschrikkelijke spel. De trekking is net weer geweest. Je had zo gehoopt en gewenst dat je niet werd getrokken. Maar helaas. Jij zal dit jaar jouw district vertegenwoordigen in The Hunger Games.

12 districten
24 tributen
1 overlever
en misschien wel helemaal geen winnaar... Want zou jij jezelf een winnaar voelen als je onschuldige mensen vermoord hebt?

de Hongerspelen zijn begonnen. Zou jij overleven?

Dit is mijn eerste quiz. Ik hoop toch dat jullie hem leuk vinden :D

Mogelijke uitkomsten

Echte winnaar (23 x uitgekomen)

Je wist het. Je wist het al vanaf dat je getrokken bent. Misschien heb je jezelf zelfs vrijwillig aangeboden. Hoe dan ook, je hebt gewonnen. En je voelt jezelf een echte winnaar. Je bent supertrots, kijkt met een big smile op je gezicht al je moorden terug en de winnaarskroon die jij op je hoofd draagt past precies bij je innerlijk. Want jij hebt niet alleen gewonnen, je bent er ook in een keer beroemd mee geworden. Je geniet van alle feestelijkheden in het Capitool en gaat een luxe leven in de Winnaarswijk tegemoet. Je district zal trots op je zijn. En alle tributen die jij vermoord hebt en hun families? Die ben je al vergeten vanaf het moment dat jij de arena verlaat.

Overlever (96 x uitgekomen)

Je zag er zo tegenop. Je haat die hele Hongerspelen en het Capitool mag van jou oprotten. Toch heb je gewonnen. Alleen wil je er niet aan denken hoe. Je hebt mensen vermoord. Mensen hun leven afgenomen en hun families een verlies bezorgd. Je bent zelf nog in leven, maar je voelt je vreselijk. Nee, je voelt je zeker geen echte winnaar. Je district is trots op je, en je familie en vrienden zijn blij dat je veilig thuis bent. Maar jij zal dit nooit meer vergeten. Elke nacht heb je nachtmerries over de Hongerspelen. Je voelt je alles behalve trots. Je woont dan wel in een groot huis, maar in je hart zit een groot gat. Volgens jou kan niemand de Hongerspelen winnen. Je kan alleen overleven. Want iemand die in een spel andere heeft vermoord, kan geen echte winnaar zijn.

Vergeten en vergeven (16 x uitgekomen)

Je zit op de winaarszetel. Je had dit nooit verwacht. Het ging eigenlijk allemaal zo snel. Voor dat je het wist, stak jou zwaard uit de buik van je tegenstander. Het was nooit echt je bedoeling geweest om iemand te vermoorden. Maar nu je toch gewonnen hebt, kun je er net zo goed van genieten. Je laat je verwennen en je baadt in luxe, terwijl je je moorden en de gruwelijke tijd in de arena probeert te vergeten. Het lukt redelijk, tot je op Zegentoer moet. Al aan gedacht wat je tegen de families van de overleven tributen gaat zeggen?

Niet overleefd (15 x uitgekomen)

Vanaf het moment dat je getrokken werd wist je het al. Je zou dit nooit kunnen overleven. En helaas kreeg je gelijk. Je tegenstanders waren te sterk voor je. Heel erg jammer, maar gelukkig heb je nu geen nare herinneringen aan de Hongerspelen meer.

Opgeofferd voor een ander (19 x uitgekomen)

Jij hecht je te veel aan mensen. Dat heb je altijd al gedaan. En dat is nu je dood geworden. Je bondgenoot heeft dankzij jou de Hongerspelen gewonnen. Maar hij of zij, en al je familie en vrienden, zullen je nooit vergeten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • inktzwart

    Overlever, denk wel dat het zou kloppen eerlijk gezegd al ben ik dood in de Quizlet games

    7 jaar geleden
  • StarTrekkie

    Overlever.

    7 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Overlever.

    7 jaar geleden
  • Ristridin

    overlever. Never nooit niet om eerlijk te zijn. Waarschijnlijk honger ik dood ofzo. ik kan geen mensen vermoorden denk ik... Ik vraag me eigenlijk af, wat gebeurt er als je voor de spelen zelfmoord pleegt? Ik bedoel, komt er dan een nieuwe trekking uit je district, of niet? Want als het niet zou zijn, zou ik denk ik misschien zelf kiezen hoe ik dood zou gaan... Of kan dat niet in het capitool?

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Niet overleefd
    Dat was te verwachten.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?