Wie ben jij uit mijn -aanstaande- verhaal???

De karakters van Once Upon A Time zitten er ook in Fanfiction....

Mogelijke uitkomsten

Lucia Moore (12 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op Lucia Moore, de hoofdpersoon. Ze komt van New York terecht in Neveland, en daar ontmoet ze heel veel mensen. Ze raakt ook nog verzeild in heel veel andere verhalen en het wordt wel ingewikkeld voor haar maar uiteindelijk wordt ze toch helemaal verliefd op Hook en haar beste vriendin is Megan.

Killian Jones Hook (0 x uitgekomen)

Jij lijkt op Hook! Stoer, sterk, maar betrouwbaar? Hook is uit op wraak, wraak op Rumplestiltskin. Deze stoere piraat laat zich niet snel afleiden! Uuhh... Wat? Ik bedoel... Hook is iemand die zich niet snel laat afleiden, maar dát is niet altijd waar... Al helemaal niet als het om meisjes gaat...

Regina (5 x uitgekomen)

Jij lijkt erg op Regina! Regina is wel slecht, moet ik zeggen. Ze laat Hook alle vuile klusjes doen en ze brengt hem snel op het slechte pad. Ze houdt gek genoeg ook erg van appels...

Rumplestiltskin (repelsteelje) (1 x uitgekomen)

Rumple is een van de grootste vijanden van Hook, hij heeft hem dan ook wel zijn vrouw, Milah, vermoordt, zijn hand erafgehakt (zodat hij nu een haak heeft) en nog veel meer... Jij houdt net zoals Rumple veel van raadsels en spelletjes...

Peter Pan (4 x uitgekomen)

Je lijkt op Peter Pan, eigenlijk is Peter juist heel slecht, zijn schaduw haalt jongens uit de normale wereld naar Neverland, zodat ze daar als slaaf kunnen werken voor Peter. Hij is de grote vijand van Hook en hij is erg uitdagend.

Megan (3 x uitgekomen)

Megan is de beste vriendin van Lucia en een hele goede. Ze geeft veel om mensen en houdt vooral veel van shoppen en meisjesdingen, waardoor ze niet veel op Licia lijkt, maar daarom zijn ze zo'n goed koppel!

Belle (1 x uitgekomen)

Belle is erg slim en houdt veel van boeken, net zoals jij! Ze valt niet op uiterlijk en innerlijk vindt ze heel belangrijk.
Ze is ook erg mooi en ze ziet goed in Rumplestiltskin.

Emma Swan (0 x uitgekomen)

Net zoals Emma ben jij een stoere chick die kan zien wanneer mensen liegen of niet. Je werkt ons iets te veel maar meestal doe je dat met plezier. Je kunt ook goed voor jezelf opkomen en je wilt graag je doelen bereiken.

William Smee (0 x uitgekomen)

Smee is de trouwe handlanger van Hook, hij is dan misschien niet altijd zo slim... niet altijd zo sportief of actief, maar hij is trouw. Je lijkt op hem, je hebt alles voor je vrienden over en je bent erg behulpzaam. Smee zou zo je beste vriend kunnen zijn!

Milah (3 x uitgekomen)

Je lijkt erg op Milah, dapper, zorgzaam en lief. Maar je kunt ook goed vechten of voor anderen opkomen. Helaas is ze vermoordt door Rumplestiltskin, haar ex. Toen ze had verteld dat ze niet meer van hem hield, maar van Hook, heeft Rumple wraak genomen...

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • artinandwritin

    Belle! (Ik hou echt van Once Upon a Time... (verslaafd...))

    7 jaar geleden
  • B3L13V3

    Lucia Mooree!

    9 jaar geleden
  • DemonishOcelot

    Ik ben Robina Hood :)

    9 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Lucia moore! De mooiste! :P (cool)

    9 jaar geleden
  • Scara

    Lucia! Wat is zij cool *o*

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?