love in the hungergames!! wie van de jongens wordt het?!

Het is de laatste avond voor dat jullie met de hovercraft naar de arena worden gebracht, dus had glimmer een "geweldig" idee:
laten we een spelletje spelen stelde ze voor! Toch niet 7 minutes in heaven zeker, dat is zo niet origineel hoorde ik de bekakerige stem van Clove. Dat maakt toch niet uit welk spel jullie nu willen spelen, morgen avond zijn de meeste hier toch al dood moeide een onbekende jongen zich er nu mee. Als je er zo over denkt dan mag je nu wel vertrekken hoor zegt Glimmer weer, zijn er nog zo die erover denken vroeg ze. Ik twijfelde maar ik wou niet zwak overkomen dus bleef ik maar, misschien zou dit nog een interessante avond worden dacht ik bij mezelf. Oke dus wat spelen we nu, bemoeide ik me er zelf nu mee. Ik dacht eerlijk gezegd aan seven minutes in heaven maar dan iets origineler dan gewoon iemand uitkiezen zei Marvel met een ondeugende grijns op zijn gezicht. Oh laten we al de jongens allemaal iets op een memo-blaadje schrijven en dan moeten de meisjes kiezen uit één van deze blaadjes voegde Katniss er enthousiast bij!

Mogelijke uitkomsten

Marvel (37 x uitgekomen)

Je neemt het memo-blaadje met het tekstje erop dat je het meest aanspreekt, dat ene zinnetje doet je hart iets sneller slaan. Je draait je om een leest het zinnetje luidop:My love for you is just like a diamont, it last forever! terwijl je dat doet zie je dat Marvel op staat. Het enige waar je nu aan denkt is: dit kan niet waar zijn, hij kan dit niet geschreven hebben. Waarom hij, hij is waarschijnlijk zo'n player die denkt dat hij elk meisje kan krijgen, bah! Aangezien je daar al de hele tijd stil bleef staan, besloot marvel je op te heffen, hij legde voorzichtig zijn ene arm onder je knieholtes en zijn andere arm onderaan je rug. Je wou tegensputteren, maar dan zag je zijn heldere ogen, wow kon je alleen maar bedenken en je werd helemaal week vanbinnen. Zoals een echte gentleman deed hij de kastdeur open en zette je daar neer nadat hij de deur weer had gesloten. Je viel meteen met deur in huis en vroeg hem: heb jij dat tekstje echt zelf geschreven? Hij stotterde en antwoorde: euhm ja wwat vond je ervan? Oh worden we een beetje verlegen marveltj plaagde je hem, pff ik wist het je vond het tekstje niets mompelde hij. Het was helemaal niet de bedoeling om hem te kwetsten, dus je besloot het hef in handen te nemen. Door het donker zag je hem niet zo goed, maar toch zag je zijn kledij goed. Je nam hem vast bij zijn kraag en trok hem zo dicht naar je toe zodat je zijn adem in je gezicht voelde, tuurlijk vond ik het een leuk tekstje fluisterde je zachtjes in zijn oor waardoor je op je tenen moest gaan staan. Oh you liked it, and what do you think of this fluisterde hij nu in jou oor waardoor je kippenvel over je lichaam kreeg. Nog geen seconde nadat hij dit had gezegd voelde je zijn zachte lippen op de jouwe, hij begon teder maar die werd al snel wilder waardoor je achterover viel en Marvel recht op je viel. Maar je ging gewoon door met de zoen, hij was zo'n goeie kusser dat je hem nooit meer wou loslaten. Net op dat moment deed er iemand de kastdeur open en aan de stem te horen die geschokt klonk kon je al raden dat het Glimmer was. Marvel ging van je af en hielp je recht, hij begeleidde je naar de anderen en voor de rest van de avond kon je aan niemand anders denken dan de hottie naast je die niet van je kon blijven.

Peeta (81 x uitgekomen)

Je bekijkt het blaadje nog eens goed en leest dan het tekstje luid en duidelijk: You are the one that lights up the fire in me! Ergens hoop je toch dat Peeta zal opstaan en aangezien er op het blaadje FIRE staat moest je direct weer aan Peeta denken. En ja hoor met rode wangetjes stond hij op, kom je zegt hij en hij neemt je voorzichtig bij je hand. OMG OMG OMG is het enige wat je denkt, hier heb je al zo lang op gewacht, maar toch ben je bang misschien wil hij dit helemaal niet. Peeta doet de deur open en gaat samen met jou naar binnen, dus begint Peeta. Maar voor hij nog verder kan praten zeg je tegen hem: als je dit niet wil dan kunnen we even goed zeven minuten praten hoor stel je voor, nee nee zo bedoel ik het niet zegt Peeta snel. Oef dacht je, het is gewoon dat ik hier niet zo goed in ben begon hij en ik moet iets bekennen ging hij verder. Ja ik ook zei je enthousiast maar vertel jij maar eerst zeg je, oke wel het zit zo, je moet weten dat vanaf dat ik voor de eerste keer zag ik meteen voor je gevallen ben. Maar ik durfde je het nooit zeggen of wanneer ik je het wilde vertellen dan werden we onderbroken door iemand, er kwam wel altijd iets tussen zei Peeta in een snel tempo. En juist wanneer hij verder wou vertellen onderbreek je hem door hem te zoenen, je voelde dat hij verbaasd was maar hij herstelde zich al snel en zoende je met heel veel passie. Je had niet verwacht dat hij zo goed zou zijn, jullie hadden alleen nog maar oog voor elkaar en jullie hadden niet eens door dat Clove de deur al had open gedaan. En iedereen zat jullie nu aan te staren totdat Cato het niet kon laten om in lachen uit te barsten, je keek op en je voelde dat je hoofd net zo rood werd als een tomaat. Cato zat nog altijd te lachen en kon nog net uitbrengen: jullie hadden jullie hoofden moeten zien en toen hij dat zij probeerde hij onze hoofden na te doen wat wel heel grappig was. Jaja we weten het al zei Peeta nu ook, maar ik schaam me er niet voor dat ik verliefd ben op haar en toen gaf hij je nog een zoen op je wang!

Thresh (14 x uitgekomen)

Je wist direct welk blaadje je wou hebben: looking at the stars and realising you look better than anything else in the nature! Als iemand dat tegen jou zou zeggen dan zou je in de wolken zijn, dat is echt het mooiste wat een jongen tegen jou zou kunnen zeggen. Je keek nieuwsgierig rond, want je had geen enkel idee van wie dit blaadje dit zou kunnen zijn. Iedere jongen bleef zitten en dan schoot het je te binnen, zij wisten namelijk nog niet welk blaadje je gekozen had. Oh wat dom van me mompel je en dan lees je het blaadje voor: looking at the stars and realising you look better than anything else in the nature! Nadat je dit voorgelezen had zag je dat er al iemand voor je stond, iemand die duidelijk twee koppen groter was dan jou. Je moest naar boven kijken om te zien dat het Thresh was die zijn mooiste lach op zette zodat je zijn witte tanden kon zien. Hierdoor moest je zelf ook spontaan lachen ook al was je toch een beetje bang van Thresh, maar wat wil je hij is wel twee meter groot. Thresh liep alvast naar de kast en jij volgde hem braafjes, eenmaal in de kast wist je niet goed wat je moest doen. Maar gelukkig wist Tresh dat wel, hij zocht je in het donker en al snel vond hij je. Eenmaal hij je gevonden heeft zoende hij je heel zachtjes en wachtte op een reactie van je. Je was eerst wat verbaasd want je had nooit gedacht dat Thresh zo zacht kon zijn en eenmaal je jezelf herstelt hebt zoen je hem vol liefde terug. Je moest wel constant op je tippen staan wat erg vervelend was en Thresh had dat ook al gemerkt, dus hij hief je op alsof je een veertje was en snel sloeg je je benen rond zijn middel. Zo kreeg je alvast geen pijn meer in je tenen en in je nek, maar jullie plezier werd al snel verbroken door Marvel die ruw de deur open gooide. Thresh hield je hand vast en zo begeleide hij je terug naar de anderen, daar hoorde je dat Cato een weddenschap gewonnen van Marvel. Ze hadden namelijk gewed dat we niet zouden kussen, de sukkels want hierdoor kregen ze elk een klap tegen hun hoofd van Thresh!

Cato (33 x uitgekomen)

Ik keek naar alle blaadjes, ze zijn allemaal wel leuk maar toch was er één die ik toch specialer vond dan alle anderen, nu maar hopen dat de jongen bij dit blaadje ook leuk is. Je leest het zinnetje luidop: Some think that my heart is made of stone but when i see you my heart beats like it never did before! Nadat je dit gelezen hebt, zie je alle jongens grijnzen dat het eng begint te worden. Marvel krijgt zelfs de slappe lach terwijl hij constant van jou naar Cato zit te kijken, neenee neenee dit kan niet waar zijn dacht je. Waarom gebeuren zulke dingen alleen maar bij mij, het enige wat Cato met me wil doen is me hier en nu vermoorden denk je weer. Je kijkt in paniek naar Clove, maar het ziet er naar uit dat ze je niet zal helpen want het enige wat ze doet is je bemoedigend toeknikken. Je kijkt weer naar de plaats waar Cato zat, maar hij is al verdwenen. Net op dat moment hoor je hem zeggen: kom je nog schoonheid. Iedereen begint te joelen en je krijgt een rood hoofd, je kijkt waar Cato staat en je ziet hem voor de kast staan terwijl hij de deur voor je openhoudt. Je weet niet hoe snel door die deur kan lopen, maar blijkbaar was het toch te traag want je stond nog geen één seconde in de kast en de deur werd al gesloten. Opeens had je een briljant idee: ik kon me verstoppen, maar net toen je dat dacht werd je al tegen de muur geduwd. Je kon geen kant meer op, je zat ingesloten tussen de muur en ik moet toegeven het zeer knappe lichaam van Cato. Als ik me niet kon verstoppen dan kon ik hem nog bedreigen dacht ik, dus zei ik als je er maar niet aan denkt hé. Maar het klonk niet echt geloofwaardig, want ergens in me wilde ik wel dat hij me zou kussen. Oh kom op babe, je wil dit net zo graag als ik zei hij met een hese stem. OMFG dacht je hoe sexy kan een jongen wel niet zijn, net toen je dacht dat je benen je niet meer zouden kunnen dragen en je in elkaar zou zakken werd je opgehoffen en snel sloeg je je benen rond zijn middel. Zie je wel dat je dit wil zei hij en nadat hij dit zei begon hij je kusjes te geven in je nek. Je was verkocht en je gaf je over, je kon een kreun niet onderdrukken waardoor je Cato hoorde grinniken. Hij bleef je maar plagen tot je het niet langer meer volhield en hem ruw kuste. Je voelde hem tegen jouw lippen grijnzen en al snel liep jullie zoen uit tot een tongzoen. Helaas werden jullie al snel onderbroken door een iets wat jaloerse Glimmer, maar dat hield Cato niet tegen om je voor de rest van de avond je op zijn schoot te laten zitten!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Katniss_Peeta

    Peeta❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ I LOVE HIM

    8 jaar geleden
  • Psychoholic

    Beste mensen,
    Ik wil iedereen er even aan herinneren dat Cato van MIJ is.
    Hartelijk dank iedereen die Cato een f*cking lekker ding vindt.

    9 jaar geleden
  • quizquiz

    peeta!!!

    9 jaar geleden
  • EvaEverdeen12

    peeta(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    9 jaar geleden
  • NinaK

    Cato :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?