Wat is jouw ideale zomervakantie?

Het is zomervakantie. Weken - nee - maandenlang heb je hiernaar uitgekeken: eindelijk vrij van school, geen verplichtingen, de tijd van je leven... Maar, wat moet je nu gaan doen? Je hebt zo lang vrij!
Is dit herkenbaar? Vul dan nu deze quiz in en kom erachter wat jouw ideale vakantie is!

Mogelijke uitkomsten

Op feestvakantie met je vrienden! (19 x uitgekomen)

Jouw ideale vakantie is een vakantie met je vrienden!
Je vindt het geweldig om vrijheid te hebben: geen ouders, geen school, geen gezeur aan je hoofd... Wat jij wil in je vakantie is feesten tot je erbij neervalt! Slapen tot 3 uur 's middags om aan het strand te gaan liggen en rond een uur of elf 's avonds op stap!
Je bent zelfstandig en impulsief, niet bang om helemaal zelf zo'n vakantie te regelen en je kijkt er misschien wel maanden naar uit.
Veel plezier! En niet té veel drinken hè? c;

Alle zomerfestivals afgaan met je beste vriend(in)! (38 x uitgekomen)

In jouw ideale vakantie ga jij alle zomerfestivals af die je maar kunt bedenken!
Met een klein groepje vrienden zoek je in de vakantie naar de beste line ups en leidt je een heerlijk festivalbestaantje.
Pinkpop, Lowlands, Rock Werchter, Pukkelpop, Rock am Ring... Jij gaat er het liefst allemaal heen!
Je bent een beetje anders dan anderen, houdt van goede muziek en kan wel tegen een weekje kamperen op een veldje met een koude douche... Alles voor de festivals!

Naar de camping met je ouders en broers en zussen! (19 x uitgekomen)

Net als ieder jaar, ga jij het liefste op vakantie met je gezin, naar die camping waar die leuke jongen ook ieder jaar staat! c;
Jij houdt je vakantie graag in balans, wat je ouders ook doen: een dagje naar het strand, een dagje dingen bezichtigen en vooral... lekker luieren. Het voordeel is dat je niets hoeft te betalen en lekker kunt genieten, zonder dat je regelstress krijgt. Bovendien zijn je vakantievrienden er ook altijd!
Jij houdt er waarschijnlijk niet zo van om initiatief te tonen en leunt het liefst lekker achterover in je vakantie. Jij volgt wel.
Veel plezier!

Backpacken, op fietsvakantie of rondtrekken! (17 x uitgekomen)

Jouw ideale vakantie is avontuurlijk! Het liefste zou jij een wereldreis maken, of anders backpacken of op fietsvakantie lijkt jou ook een hele ervaring.
Jij houdt ervan om veel van de wereld te zien en bent ook avontuurlijk en impulsief. Je bent niet bang om ergens in the middle of nowhere je tentje op te zetten en de volgende dag weer te vertrekken. Wel denk je altijd van te voren alles heel goed uit, zodat je zeker weet dat er niets mis gaat.
Ook ben je sportief en heb je een goede conditie... Anders houd je zoiets natuurlijk niet vol. c;
Veel plezier!

Uitrusten in een luxe all inclusive hotel! (6 x uitgekomen)

Jouw ideale vakantie is een luxe hotel!
Dolgraag wil jij een keer naar een hotel waar je op je wenken bediend wordt en je niets uit hoeft te voeren. Uitrusten, de zon en een hapje en een drankje, dat is wat jij wil. Oh, en een leuke ober in het restaurant is ook mooi meegenomen! c;
Jij bent iemand die van luxe en rust houdt, en waarschijnlijk heb je ook niet zoveel met kamperen. Je vindt het maar vies om half op de grond te slapen. Doe jou maar een kingsize bed!
Veel plezier!

Lekker thuisblijven en leuke dingen doen met vrienden! (13 x uitgekomen)

Jouw ideale vakantie is thuisblijven!
Dat klinkt misschien een beetje vreemd. Maar jij houdt wat meer van dagjes uit, dan van hele weken van huis zijn. Misschien heb je last van heimwee?
In ieder geval slaap jij het liefste in je eigen bed en blijf je het liefste in je eigen omgeving. Jij houdt ervan om leuke dingen te doen met de mensen om je heen. Een dagje naar het strand, naar de dierentuin, naar een pretpark en natuurlijk naar de bios als het een keer slecht weer is... Jij hebt alles wel een keer gehad!
Veel plezier!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Marisha

    Naar de camping met je ouders en broers en zussen!
    Nee, ik ga nooit naar de camping, maar dat is eigenlijk wel mijn ideale zomervakantie.
    En alle festivals afgaan met me beste vriendin lijkt me ook super leuk, ben nog nooit naar een festival geweest, maar komt ook omdat zij nooit wil/kan/mag.

    7 jaar geleden
  • Belletje2013

    camping klopt!

    1 decennium geleden
  • Fandom

    Camping? Sure maar wel in een minimaal 3 sterren bungalow.
    Of in een hotel. Met roomservice.

    1 decennium geleden
  • Sailgirlxxx

    Backpacken! Het klopt helemaal! Kudo voor jou!

    1 decennium geleden
  • Ashton5SOS

    Festivals, maar ja.. xD
    Lijkt me wel leuk, alleen ik vind dat ik iets ouder moet zijn.. :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?