9/11 - Would you survive?

9/11

Je stapt in het vliegtuig van Boston naar Washington om je familie daar eens een bezoekje te brengen. Je hebt ze al een lange tijd niet gezien en kijkt er erg naar uit. Je gaat zitten op een stoeltje bij het raam en legt je tas voor je neer, je hebt er al je belangrijke dingen in zoals je mobiel en je laptop. Het vliegtuig begint voller te raken en er komen verschillende mensen binnen, maar je vermoed niets vreemds. Het vliegtuig start op maar dan...

[Dit is niet bedoelt om respectloos te zijn, ik heb degelijk respect voor de slachtoffers nabestaanden en overlevenden. Niemand zal ooit weten hoe verschrikkelijk het geweest zal zijn]


#Top 5 behaald |.5|+9 kudo's~ 11/09/12
#Top 5 behaald |.4|+12 kudo's~ 12/09/12

Mogelijke uitkomsten

Survivor (159 x uitgekomen)

Je hebt met een groepje het vliegtuig weten te bemachtigen, maar wat nu? Jullie houden contact met alle luchttorens en houden iedereen op de hoogte, maar dan komt de stewardess genaamd Betty. Zij weet hoe je een vliegtuig kan besturen, ze kan het niet perfect. Maar uit ervaringen kan ze het een beetje.
Ze bestuurd het vliegtuig prima met soms wat foutjes maar die maken momenteel niet meer uit na wat je allemaal hebt meegemaakt. Door de instructies te volgen van de mensen uit de luchttorens kunnen jullie veilig landen en hebben jullie de mensen weer in veiligheid gebracht. Maar de trauma's zullen spijtig nog door je hoofd gieren. Maar je hebt het overleeft!

Slachtoffer (129 x uitgekomen)

Nog steeds ben je doodsbang, na een paar pogingen van mensen het vliegtuig op eigen houtje over te nemen en te hebben gezien hoe die mensen neergestoken werden durf jij het niet meer aan. Je bent bang en hebt daar alle recht op want na een paar minuten vliegen jullie het WTC in, wat je niet meer meekrijgt omdat je overleden bent aan deze terroristische aanval. Je bent een van de vele slachtoffers.

Statistieken

Statistieken

Reageer (39)

  • Nightmarexx

    Survivor <3

    9 jaar geleden
  • Iritepiet1

    Slachtoffer... Maar ik deed toch niks?

    9 jaar geleden
  • Seoaros

    Survivor

    1 decennium geleden
  • ThingsInLife

    Overleefd..

    1 decennium geleden
  • xNathaliex

    Slachtoffer, maar als je de cockpit binnen stormt is dan kans erg groot dat je wordt neergestoken dus ja.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?