Hoe terroristisch ben jij?

Het zou mooi zijn als iedereen vredig met elkaar overweg kon gaan. Maar iedereen heeft wel eens irritaties of wordt wel eens boos. In hoeverre bezit jij de eigenschappen van een terrorist?



Disclaimer: Dit is geen wetenschappelijk empirische test. Deze is op geen enkele wijze bedoeld om terrorisme te bevorderen of te verheerlijken.

Mogelijke uitkomsten

De kalme pacifist (12 x uitgekomen)

Je wilt alles graag vredig oplossen. Praten vind je een betere optie dan vechten. Je probeert ruzies altijd zo veel mogelijk te vermijden, ook al betekent dit dat je je eigen mening voor je houdt. Zo lang er vrede is, ben jij tevreden. Er moet heel wat gebeuren wil iemand jou kwaad maken en je bent dan ook zeker niet haatdragend. Jij bent een echte kalme pacifist!

De rebel in hart en nieren (18 x uitgekomen)

Jij hebt het gevoel dat er vaak sprake is van onrecht en je wilt dit het liefst zelf rechtzetten, ook als dit zelfs met geweld moet gebeuren. Je bent en blijft trouw aan je idealen. Wanneer je eenmaal jezelf een doel hebt gesteld, ben je bijzonder gemotiveerd om je hier aan te houden. Verder heb je een sterke mening en deins je nergens voor terug. Jij bent sluw en hebt een kort lontje. Je mag soms ook wel wat minder explosief zijn hoor.

De gematigde denker (44 x uitgekomen)

Meestal los jij conflicten op een vredige wijze op, maar als iemand jou onrecht aandoet, word je boos. Soms bedenk je dan ook onschuldige wraakplannen om iemand terug te pakken. Je zult je niet snel gewelddadig opstellen. Je komt op voor je idealen. Je zult deze echter niet met geweld gaan verdedigen, je staat immers ook open voor de meningen van anderen.

De lone wolf (6 x uitgekomen)

Je bent vaak alleen. Jij hebt andere ideeën dan je omgeving en er zijn veel kwesties waar je je druk over maakt, maar deze gedachten houd je allemaal voor je. Je vindt dat er veel onrecht in de wereld is en dat jou veel onrecht wordt gedaan. Je bent van plan om in je eentje dit onrecht te gaan oplossen. Probeer eens wat meer met anderen in gesprek te komen en zonder je niet af.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?