Vindt hij je leuk?

Heb je een jongen op het oog, maar weet je niet of hij je leuk vindt? Als je deze test gedaan hebt, weet je het..

Mogelijke uitkomsten

Misschien wel, misschien niet.... (17 x uitgekomen)

Misschien vindt hij je wel leuk, maar misschien ook wel niet. Je kan het niet goed aan hem zien.Soms hebben jullie oogcontact, maar soms ook niet. Het is een twijfelgevalletje.. Misschien kan je de test nog een x invullen... Maar als je op hetzelfde uitkomt weet ik het ook niet meer..

Een beetjee (0 x uitgekomen)

Hij vindt je waarschijnlijk een beetje leuk, maar nog niet helemaal. Probeer meer oogcontact te krijgen als je met hem praat. Probeer gewoon meer contact te krijgen met elkaar. Misschien gaat hij er dan wel voor.

NEE (0 x uitgekomen)

Wat een pech.. Hij vindt je hoogstwaarschijnlijk niet leuk.. Probeer aan iets anders te denken, of probeer meer contact met hem te krijgen.. Misschien later..

HIJ VINDT JE ECHT SUPERLEUK!!! (22 x uitgekomen)

Love is in the air! Wat een geluk.. Je weet nu buitengewoon zeker dat hij je leuk vindt... Ga zo door! Probeer contact te houden, en als jullie praten hem lief aan te kijken.. Misschien vraagt hij je wel.. maar als het te lang duurt, kan je het zelf ook wel vragen, maar zo hoort het niet.. De jongens horen de meisjes te vragen.. Als je zelf wel gaat vragen; EERST DENKEN, DAN DOEN! succes

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Incroyable

    misschien ^^
    hopeso

    1 decennium geleden
  • Puddingvork

    Hij vindt me echt superleuk..
    Yeah, I wish...
    Dat vindt hij dus niet... =(
    Hij is m'n beste vriend maar wel 2,5 jaar ouder...
    Volgens mij vindt hij het leeftijdsverschil te groot, want hij heeft wel een paar keer gezegd dat hij me echt een leuke meid vindt enz...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?