jij nick en de wachtkamer

quiz-story-quiz, story

Mogelijke uitkomsten

:D (18 x uitgekomen)

jij heet gina en je bent 15 jaar. je hebt de zelfde ziekte af nick jonas, diabetus dus. voor de rest zie je maar en dit verhaal is verzonnen dus ik weet niet of het echt waar is wat gebeurt.



hij is vind ik echt slecht en hij heeft een vaag einde

..
..

..
gina Pov"GINA we gaan naar het ziekenhuis want het is weer zo ver" riep je moeder naar boven. ik zucht nog een keer diep, daar gaan we weer denk ik. ik pak mijn spullen bij elkaar en doe ze in een tas en ga naar beneden. "mam ik ben klaar" zeg je als je beneden komt dan komt je moeder ook aan gelopen "schat heb je al je dingen bij je?" "ja mam ik heb alles bij me" zeg je met een oogrol. jullie gaan de deur uit en stappen in de auto.


nick povje zit hier eenzaam te zitten samen met je moeder(l^)dalijk komt die oude doos weer met nick je mag bij de doker naar binnen, ik bedoel niet mijn moeder hé even tussen door. ik zit hier maar gewoon wat te duimdraien mijn moeder ook trouwens. maar dan komt er opeens een mooi meisje binnen. ik schat haar even oud ongeveer als mij.



Gina povik loop de wachtkamer binnen. je ziet daar alleen zoon vrouw en zoon jongen die verdacht veel op nick jonas lijkt." mam ik ga aan de overkant zitten" zeg je tegen je moeder. je moeder knikt en je gaat net een stoel van de jongen vandaan zitten. je begint langzaam 'a little bit longer' te neurieen.


nick povje ziet dat ze naast je komt zitten en dat ze een liedje van jullie begint te neurieen. zou je me gaan neurieen? denk je bij je zelf. je begint langzaam ook me te neurieen. je ziet dat ze schrikt maar dan in de lach schiet, omdat zij in de lach schiet moet jij ook lachen.


gina pov"haha ik ben gina" stel je je voor als je je hand uitsteekt." en ik ben nick" zegt hij. "zo dus gina wat doe jij eigelijk hier?"vroeg hij nieuwschierig."mijn jaarlijkse check up voor diabetus" zeg je op zijn vraag. "me2" zegt nick lachend."Gina je kunt naar binnen"zegt zoon zuster tegen je. je staat op en je drukt nog even een papiertje met je nummer erop in zijn handen. voor je naam binnen zie je hem het papiertje lezen en grijnzen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Zipper

    Seksie.(krul)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?