Vloek jij te veel?

Ik hoor zelf vaak van mijn ouders dat ik veel te veel vloek, toen kwam ik op deze site en ik dacht: ik maak een quiz om te kijken of het waar is wat mijn ouders zeggen. Veel plezier met het maken van deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Grofgebekt en opspringerig (12 x uitgekomen)

Jij vloekt echt te veel. Bij ieder dingetje dat er fout gaat zeg jij: "Godverdetyvusteringaap!!!" en de mensen in je omgeving storen zich daar aan. Mischien moet je maar eens op yoga gaan om wat meer tot rust te komen ;)

Ziektevloeker (4 x uitgekomen)

Jij bent er zo eentje die vloekt met woorden als "kanker" "tering" en "tyvus" Ik zelf vind dat te ver gaan. Je denkt waarschijnlijk er niet over na of er mensen om je heen zijn die je mischien pijn doet door hier mee te schelden.

Normale vloeker (27 x uitgekomen)

Jij vloekt net zo veel als een gemiddeld persoon. Je vloekt niet zo veel dat mensen er last van hebben en niet zo weinig dat je een doetje bent. Je weet ook goed bij welke mensen je wel en niet kan schelden.

Geen vloeker (1 x uitgekomen)

Jij vloekt helemaal niet. De meeste ouders vinden jou hierdoor een volwassen kind. De meeste leeftijdsgenoten vinden jou hierdoor een kakker.

Antivloeker (1 x uitgekomen)

Niet alleen ben jij een "Geen vloeker" maar jij bent ook nog een Antivloeker! Als iemand een scheldwoord in jouw omgeving gebruikt zal jij zeggen: "Hee, zou je dat soort woorden niet willen gebruiken?!"

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • tomfreakske

    vloekspecialist xD
    echt wel 'n vloeker maar iedereen doet het Xp like wrom ik dan niet? hoeveel keer ik vloek per dag vertel ik beter niet x)
    Xx

    1 decennium geleden
  • Caesar9595

    Ik zelf was een normale vloeker. :) Mijn ouders hadden ongelijk! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?