Merou ni Shizunde (ToraxShou) SA

de allereerste fanfic voor projectYAOI ^^
eentje met alice nine.'s zanger Shou en gitarist Tora

Merou ni Shizunde betekend 'zinken in malsheid/rijpheid' (Shou is een damn pervert xD)

luistert: Gackt - Dispar

Mogelijke uitkomsten

en dit is de oorzaak van het oprichten van projectYAOI o. o (26 x uitgekomen)

"Shou? Shou!" riep Tora. Shou had 's avonds laat zijn deur weer eens open laten staan, dus nam Tora het recht om maar naar binnen te lopen. "Shou, je hebt je deur weer eens open laten staan." zei Tora terwijl hij de trap op liep. Tora kon gekraak en gekreun van boven horen, maar dat belette hem niet om naar boven te gaan. Tora opende de deur naar Shou's kamer. Daar lag Shou, op zijn bed met een voor Tora onbekende man bovenop hem. Toen Shou Tora opmerkte werd hij knalrood. Tora maakte dat hij Shou's kamer uit kwam en ging gauw weer naar zijn huis. Shou en een wildvreemde man, was Shou zo? Tora werd knalrood als hij aan Shou's perverse gezicht dacht.
Eenmaal thuis ging Tora snel naar zijn kamer. "Damn Shou..." dacht Tora. Hij moest weer aan Shou's perverse gezicht denken terwijl hij begon met het 'verhelpen' van zijn erectie. Toen hij zijn climax bereikte, liet Tora zich achterover op zijn bed vallen. "Wie was die man in vredesnaam....?" dacht Tora. Hij piekerde nog even door voordat hij in slaap viel.
De volgende dag was Tora al vroeg op. Hij wist niet hoe hij met Shou moest praten over gister. Tora zat door zijn geheugen te bladeren om te zien of hij de man ooit ergens tegen was gekomen, maar met weinig succes. "Nou ja... niet dat het mij wat aan gaat, Shou in ik zijn geen lovers," zuchtte Tora, "ookal zou ik dat geen slecht idee vinden..." Om 10 uur precies ging de deurbel. Daar stond Shou met een expressie van twijfel. Tora liet hem binnen. Shou ging op een stoel zitten terwijl Tora wat koffie voor hem inschonk. "Uhm, Tora, even over gister..." begon Shou snel, "uhm.. uh... kun je het geheim houden van de rest?" Shou trok een smekend gezicht, niet wetend wat dat bij Tora aanrichtte. "Het eh... zit namelijk zo uhm... ik voel me 's nachts nogal uhm... eenzaam als er niemand bij is uh... eerst begon het als onschuldig experimentje maar uhm... nou is het een verslaving geworden." stamelde Shou. Hij ging van de ene sexy uitdrukking over naar de andere wat een groot effect op Tora had. "Waarom had je mij niet gevraagd dan?" vroeg Tora met een lichte bloos op zijn gezicht terwijl hij van Shou weg keek. Shou werd knalrood. "Wat?" vroeg hij ongelovig. "Je hebt me wel gehoord." mompelde Tora terwijl zijn bloos erger werd. "Meen je dat echt?" vroeg Shou terwijl hij vlak voor Tora was gaan staan en hem van dichtbij recht in zijn gezicht keek. Tora was op zijn limiet en Shou was te dichtbij, dus Tora begon Shou met passie te zoenen. Shou schrok, maar hij zoende terug. Tora brak de zoen, slingerde Shou over zijn schouder en liep de trap op. "W-wat ga je doen?" vroeg Shou geschrokken. "Naar mijn kamer," antwoordde Tora simpel, "mijn bed is beter dan de bank en ik ben te lui om de gordijnen weer dicht te doen." Shou werd weer knalrood.
Tora legde Shou op zijn bed en hielp hem uit zijn shirt. Shou gooide zijn armen om Tora heen terwijl Tora hem langs zijn nek en hals zoende. Shou kreunde. "Tora, je bent niet eerlijk... waarom ben ik de enige die geen shirt meer aan heeft?" klaagde Shou. Tora zuchtte en trok zijn shirt ook uit. "Ik hoop dat je je wel realiseert dat er straks meer uit gaat dan je shirt." zei Tora. Shou bloosde en knikte. Tora plaatste nog een paar kusjes op Shou's schaamstreek en hielp hem toen uit zijn broek en boxers. Shou's penis was al behoorlijk hard en hij trilde een beetje toen Tora zijn lippen er omheen zette. Tora begon met zijn lippen en tong langzaam op en neer te bewegen langs Shou's schacht. Shou begon daardoor flink te kreunen. Toen begon Tora aan de echte pijpbeurt, eerst langzaam, maar steeds sneller totdat Shou zijn climax bereikte. Nou trok Tora zijn eigen broek uit. "Weet je zeker dat je dit wel wil Tora?" vroeg Shou hijgend. "Ben ik niet eerder degene die het aan jou moet vragen?" vroeg Tora terwijl hij zich uit zijn boksers werkte. Shou knikte. "Ik deins er niet voor terug, hoe groot je ook bent." zei hij. "Mooi, want ik had ook geen intenties om je nee te laten zeggen." zei Tora terwijl hij boven Shou torende. Shou keek met een verleidelijke blik naar Tora. "Wie zegt dat ik nee had willen zeggen tegen zo'n aanbod." zegt Shou speels terwijl hij naar Tora's errectie oogde. Tora grijnsde terwijl hij zijn penis en Shou's anus insmeerde met smeerolie. "Ik ga hem er nou in doen hoor." zei Tora. "Ik wil niets liever." zei Shou. Shou's lichaam schokte een beetje terwijl Tora zich in Shou pompte. "Ah, Tora, je bent zo groot," kreunde Shou, "geef me meer." Tora grijnsde terwijl hij steeds sneller in Shou pompte. Shou klampte zich aan Tora vast, terwijl Tora een paar afdrukken in zijn nek achter liet. "Ah, Tora, ik ga komen!" kreunde Shou terwijl hij zijn climax bereikte. Tora pompte nog een paar keer in Shou en bereikte ook zijn climax.
Tora rolde van Shou af en ging op zijn rug liggen. "Hoe laat is het?" vroeg Shou terwijl hij dicht tegen Tora aan kroop. Tora keek op zijn wekker. "Half 12." zei Tora. "En we hadden die photoshoot om 1 uur?" vroeg Shou met een bevestigende toon. Tora knikte. "Wat gaan we nou dan doen?" vroeg Shou. "Nog een uurtje slapen?" vroeg Tora terwijl hij lief glimlachte en Shou een kusje op zijn voorhoofd gaf. "Goed idee." lachte Shou terwijl hij nog dichter tegen Tora aan kroop en wegdommelde. Tora zette zijn wekker, legde zijn armen om Shou heen en viel ook in slaap.








(Rin: *kuch* Shou is een slet xD maar wel Tora's slet >.<)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Kyoru

    omfg 0.o
    heeel sexy, maar ook zo lachwekkend xD
    echt geweldig xD
    whahaxD
    xK.K.

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    omg dit is best wel droog xD

    En grppig xD
    En sexy ^^ xD

    Next !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?