Tattoo Shop Girls - 01 -[Trace Cyrus - Alex Gaskarth]

Reactie's ?

Mogelijke uitkomsten

Mr. Brightside (32 x uitgekomen)

Laura Pov :

Je draaide het slot open en ging de winkel binnen net achter je volgde Becca . 'Het is hier rommelig .': zei ze terwijl ze de tattoo shop binnen ging . Je antwoorde : 'Hoe zou dat komen als je alles laat rondliggen ?'. Ze keek fake kwaad en deed je na met een irritant stemetje . Je stak je tong uit en ging naar je werktafel . 'Ah jah , Trace komt vandaag , dan kan je hem eens ontmoeten ' : zei Rebecca terwijl ze aan het opruimen was . Ze had al zoveel verteld over die Trace , je had geen flauw idee wie dat was . Het intreseerde je eigenlijk ook niet veel . Becca had die Trace twee jaar geleden leren kennen op een of ander festival . Ze vonden elkaar leuk ,en bleven contact houden . Ondertussen zijn ze beste vrienden . Je zei terug : ' Ah ja die Trace , hoelaat komt hij ongeveer ? '. ' Hij zei rond twee uur .'zei Becca toen ze op haar horloge keek . Je grijnsde even naar haar en ging toen verder met het tekenen van een tattoo in klad versie. Becca ging naar de Radio en zette een cd van The Kooks op . Alsnel klonk de stem van Luke Pritchard door de ganse zaak . 'SHIT' : hoorde je Becca zeggen .
'Euh , Laura , ik ga snel mijn sketch boek thuis halen . En ze verliet de shop . Dat was zo typisch aan Rebecca , ze vergat altijd alles .


- Een kwartier later -

Je hoorde iemand binnen komen in de shop . Dat was waarschijnlijk Rebecca . Je was te lui om omtekijken en tekende verder . De voetstapen kwamen dichter en je voelde dat ze achter je stond . Ineens legde de persoon twee handen op je ogen en zei : ' Wie ben ik ? '. Het was een jongens stem . Je draaide je om en keek recht in de mooiste blauwe ogen die je ooit had gezien .

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • YourFear

    Mooooiii

    1 decennium geleden
  • Fassy

    inderdaad de mooiste blauwe ogen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?