Im a Chick in The Rehab. >>one

Number one, het spijt me als het lang duurde ;[

Abo + Reactie? :3

Mogelijke uitkomsten

Uhm... where's my room? (15 x uitgekomen)

Lara

Als ik wil weglopen, vraagt Laurens me nog iets: ’Uhm… Kan je misschien even wijzen waar mijn kamer is?’ Ik draai me om en knik. Hij glimlacht en pakt zijn koffers. ’Moet ik er een dragen?’ Vraagt Lars vanachter me. Als je wilt…’ Zegt Laurens. Lars glimlacht en stapt achter me vandaan. Hij tilt een koffer op en loopt achter ons aan.
We komen aan bij een kamer vlak bij die van mij. Laurens doet de deur open en stapt naar binnen. Ik ben jaloers. Zijn kamer is veel mooier dan die van mij. ’Pff. Echt veel mooier.’ Mompel ik tegen mezelf. Laurens draait zich om. ’Zei je iets?’ Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Laurens glimlacht en zet zijn koffer op zijn bed.
’Toettoet!’ Roept Lars. Ik lach zacht en stap aan de kant. Lars zet de koffer in de kamer en gaat naast me staan. ’Deze kamer is mooier dan die van jou.’
Ik grijns breed. ’Dat dacht ik ook al ja. He Laurens! Ruilen?’ Laurens grijnst ook breed en schudt zijn hoofd. ’Jammer.’ Zeg ik en ik loop de kamer uit.
Ik ga op mijn bed liggen en staar naar het plafond. Lars komt mijn kamer in. ’What’s up?’ Ik zucht. ’Niets. Ik mis thuis.’ Ik ga rechtop zitten en kijk naar Lars. ’Licht het aan hem?’ Ik schud mijn hoofd en ga weer liggen. Lars loopt op me af. ’Schuif eens een stukje op. Ik wil ernaast liggen.’ Ik glimlach en doe wat hij zegt. Hij gaat naast me liggen, en pakt mijn hand stevig vast. ’Weet je het zeker?’ Ik knik en sluit mijn ogen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • barbara

    Wow echt super enne sorry voor de late reactie!

    1 decennium geleden
  • Versace

    Super
    Snel verder :D
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?