Welk paard past bij jou?

Vind je ideale match!

Mogelijke uitkomsten

Oldenburger (42 x uitgekomen)

De Oldenburger is een goedmoedig, energiek paard met een evenwichtig karakter. De moderne Oldenburger is zeer imposant en heeft een rustig temperament. Het is een vroegrijp paard, gevoelig, moedig en vriendelijk. De Oldenburger is geschikt voor dressuur springen en mennen.

Lustiano (25 x uitgekomen)

Over het algemeen heeft de Lusitano een rustig en vriendelijk karakter. Er zit ook wel pit en temperament in uit zich vooral in de beweging van het dier. Verder is de Lusitano een erg werkwillig en intelligent paard. Ook is het ras wat gevoelig. De Lustiano is een zeer veelzijdig paard en kan gebruikt worden voor dressuur, springen, western, endurance, mennen maar is ook erg geschikt als recreatie paard. Een echte All-rounder dus!

Quarter horse (29 x uitgekomen)

De Quarter Horse is een zeer geschikt westernpaard maar kan ook goed worden gebruikt voor de dressuur of als recreatie paard. Ze zijn meestal rustig en betrouwbaar en en stoer. Verder zijn ze ook erg intelligent.

Clydesdale (6 x uitgekomen)

Het karakter is erg vriendelijk en betrouwbaar maar het is zeker geen sloom paard. Ze zijn zeer intelligent en leren snel, en zijn ook erg werkwillig. Ze zijn geschikt als westernpaard, dressuurpaard of recreatiepaard.

Fries (4 x uitgekomen)

Het Friese paard heeft een uniek karakter. Het is een levendig paard, dat ook erg intelligent is. Het is trouw en eerlijk, en wil graag voor je werken. De Friese paarden worden vooral gebruikt voor dressuur en zijn ook geschikt voor mennen en recreatie.

Appaloosa (0 x uitgekomen)

De Appaloosa is er in vele kleuren. Verder zijn ze erg veelzijdig. Ze zijn inzetbaar als westernpaard,dressuurpaard, springpaard en ze kunnen ook achter de kar. Het is een stoer en kalm ras wat erg werkwillig is.

Arabier (14 x uitgekomen)

De arabier is een veelzijdig paard. Maar door zijn temperamentvolle en gevoelige karakter vooral gebruikt als sportpaard. De arabier is te gebruiken voor dressuur, sport, western, endurance en zelfs mennen.

Haflinger (20 x uitgekomen)

De Haflinger is erg veelzijdig en is zowel een leuk sportpaardje als een recreatiepaard. Te gebruiken voor dressuur,springen,mennen,western en zelf endurance. Haflingers kunnen soms erg eigenwijs zijn maar zijn ook wel werkwillig. Verder zijn ze heel koel en kalm

Gelderlander (13 x uitgekomen)

Het gelderse paard is een temperamentvol paard met een werkwillig en vrolijk karakter en toch betrouwbaar. Verder zijn ze erg veelzijdig. Ze zijn goed in dressuur en springen en lopen goed voor de kar. Ze zijn ook erg geschikt als recreatie paard

Tinker (34 x uitgekomen)

De Tinker is rustig, koelbloedig en heeft een goed en eerlijk karakter. Daarnaast zijn ze zeer nieuwsgierig en dapper. Tinkers zijn goede springers, maar ook dressuur en western rijden gaat hen goed af. Het is dus een prima recreatiepaard voor het aangespannen rijden en onder het zadel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Lisah

    Haffie! <3

    8 jaar geleden
  • Wiarda

    Clydesdale :'D
    Maar mijn ideale paard bestaat al. En dat is een KWPN x Fries (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?